19-godišnjakinja na drzak način pokrala hranu

Iz ugostiteljskog objekta je na drzak način otuđila kavu, čokolade u prahu, tjestenine, suhomesnate proizvode i drugo...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 21.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe. Policija je sumnjiči da je 19. siječnja iz ugostiteljskog objekta na području Novog Vinodolskog na naročito drzak način otuđila razne prehrambene proizvode (nekoliko kilograma kave, čokolade u prahu, tjestenine, oraha, suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara ulja i drugo) – piše protal Fiuman.

U počinjenju kaznenog djela zatekla ju je vlasnica, 62-godišnja hrvatska državljanka koja je u ovom događaju lakše ozlijeđena, a osumnjičena je pobjegla s otuđenim stvarima. Vrijednost otuđenih predmeta cijeni se na oko 1.500 kuna. Brzom intervencijom policije osumnjičena 19-godišnjakinja je pronađena i privedena na kriminalističko istraživanje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 19-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: 19-godišnjakinja, hrana, krađa, novi vinodolski, policija,