Advent na Gradini je spreman, sad samo još treba odbrojati dane do početka!

Što se to ove godine sprema na Gradini? Brojne inovacije, kažu organizatori... Riječ je o klizalištu koje se prostire na 200 m² i više od 16 kilometara lampica!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 21.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Pripreme za Advent na Gradini već su u punom jeku! Ove godine organizatori, kažu, planiraju i brojne inovacije i bogat program!

Što se to sprema?

Lampice su već postavljene, park je uređen, konstrukcija klizališta je spremna i počinje se odbrojavati zadnjih desetak dana do velikog paljenja lampica, a to je događaj koji će zasigurno već prve večeri privući više tisuća posjetitelja.

Klizalište se prostire na ukupno 200 m², a prve klizače ugostit će 02. prosinca kada je najavljen  program otvaranja. Klizačice i klizači uživat će u radostima na ledu sve do siječnja 2019. i zasigurno je ovo dodatan motiv da se posjet ovogodišnjem Adventu na Gradini svima nađe na popisu božićnih želja!

Nakon što je lanjski Advent na Gradini oduševio više od 60.000 posjetitelja, ove je godine u pripremi još spektakularniji i blještaviji Advent s više od 16 kilometara božićnih lampica, impozantnom kuglicom na ulazu u kaštel te jedinstvenim jaslicama. Svoje će mjesto na Adventu ove godine pronaći i najveća kruna u Europi, a još jedno u nizu brojnih iznenađenja je bajkovito klizalište koje se smjestilo u srcu Nugentovog parka s pogledom na Kvarner koji oduzima dah.

FOTO: Pixabay

 

 

Tagovi: advent, gradina, klizalište, lampice,