Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) plinskih boca. Traži se komunikativna, snalažljiva i odgovorna osoba spremna na timski rad. Novozaposleni biti će zadužen za dostavu  fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži savjetnika (m/ž) za pacijente na talijanskom jeziku. Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 14.12.2021. Posao obuhvaća komunikaciju i održavanje kvalitetnih odnosa s postojećim i potencijalnim pacijentima, odgovaranje na upite, prosljeđivanje te evidentiranje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava skladištara / trgovca (m/ž) u Viškovu. Potencijalni konkurent za radno mjesto mora biti odgovoran, stručan i korektan pri obavljanju zadataka, dok će prednost ostvariti osobe s položenim ispitom za upravljanje viličarom te sa iskustvom u radu s materijalima za grijanje i hlađenje. Rok za prijavu je 31.12.2021., a to možete učiniti putem brze prijave na linku.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. traži voditelja trgovine / poslovođu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 11.12.2021. Novozaposleni će biti zadužen za organizaciju i rukovođenje radom trgovine, upravljanje manjim timom zaposlenika te rad unutar prodajnog prostora trgovine. Prijavite se putem brze prijave.

GOLDEN ONE SECURITY zapošljava zaštitara (m/ž). Mjesto rada je Opatija. Prijaviti se možete do 17.12.2021. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu s licencom zaštitara. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Gavranović d.o.o. traži prodavača – radnika (m/ž) u trgovini. Rad se obavlja u Delnicama, a prijaviti se možete do 15.12.2021. Poslodavac traži 2 radnika za rad na blagajni, delikatesi i u trgovini. Rad se odvija u ugodnoj radnoj atmosferi gdje je kolegijalnost na visokoj razini. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Ugostiteljstvo i trgovina „Rova“ zapošljava konobara (m/ž) u à la carte restoranu. Mjesto rada je Malinska. Rok za prijavu 20.12.2021. Radno mjesto zahtijeva pripremu stolnog rublja i inventara, brigu o stolnoj dekoraciji, jelovniku i cjeniku zatoim doček gostiju, zaprimanje narudžbi te posluživanje hrane i pića gostima. Više informacija i podatke za prijavu doznajte ovdje.

MALI PALIT d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rab. Prijave se zaprimaju do 01.01.2022. Poslodavac zapošljava 5 osoba sa završenom srednjom stručnom spremom za rad u trgovini prehrambenh proizvoda, na blagajni te na pultu. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

LUKAS USLUGE RI j.d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) na području Rijeke. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Zaduženje novozaposlenog biti će prijevoz putnika taksi vozilom. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

JAVNA VATROGASNA POSTAJA DELNICE traži vatrogasca (m/ž) u Delnicama. Kandidat mora biti mlađi od 30 godina ako se prvi put zapošljava na radno mjesto vatrogasca, posjedovati hrvatsko državljanstvo, srednju  stručnu spremu vatrogasnog smjera te posebno zdravstveno stanje i psihološku sposobnost za obavljanje ove djelatnosti. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,