Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Ferotehna d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u nabavi/referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 30.9. Poslodavac nudi ugovor na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja, izazovan i dinamičan posao, priliku za osobni i profesionalni razvoj. Traži se prvostupnik ekonomije ili magistar ekonomije, iskustvo u nabavi, pregovaračke vještine, ažurnost, snalažljivost i vještina suočavanja sa stresom, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 1.10. Nudi se plaća do 6000 kuna i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebna je komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketinhu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Ancoris d.o.o. zapošljava na poziciji šivač/ djelatnik za šivanje muške odjeće – šilica (m/ž). Mjesto rada je Pasjak – Matulji, a prijave su otvorene do 28.9. Nudi se neto plaća od 5.000 kuna. Posao se sastoji od šivanja jakna i hlača, a potrebno je više osoba na poziciji. Aplicirajte.

OLIVER HR d.o.o.zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 27.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Dentalna poliklinika za parodontologiju i dentalnu protetiku dr. Bukmir traži dentalnog asistenta (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 28.9. Potrebna je srednja stručna sprema i poznavanje talijanskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Concettino d.o.o. zapošljava prodavača – konobara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.10. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih i slastičarskih proizvoda, rad na blagajni i usluživanje pića. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Osojnica specijalna čišćenja d.o.o. zapošljava radnika na čišćenju (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Posao podrazumijeva čišćenje ventilacijskih i klimatizacijskih sustava po hotelima, industriji i slično. Poslodavac nudi smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Mondo Uomo, obrt, zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo. Posao podrazumijeva prodaju tekstila, posluživanje kupaca, brigu o urednosti prodajnog prostora i slično. Provjerite više ovdje.

Autoglobal d.o.o. zapošljava voditelja poslovanja (m/ž) u Mučićima. Rok prijave je 30.9. Posao obuhvaća vođenje administracij, asistenciju direktoru, prirpremu dokumentacije za knjigovodstvo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,