Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Frigo-Ve d.o.o. traži skladištara / trgovca (m/ž) za rad u Viškovu. Rok za prijavu je 22.3. Posao obuhvaća zaprimanje i isporuku robe iz skladišta, deklariranje robe, čišćenje i preslagivanje skladišta te administrativne poslove. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja te redovita primanja. Od kandidata se traže odgovornost, stručnost, korektnost u obavljanju zadataka. Prednost donose položeni ispit za viličara te iskustvo u radu s materijalima za grijanje i hlađenje. Prijavite se.

Deltron d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Rijeci. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća širenje prodajne mreže i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, izradu, praćenje i realizaciju planova prodaje te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a prednost donosi tehnički smjer. Očekuje se iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom, afiniteti prema prodaji, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

KW Forester d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 29.3. Posao obuhvaća prodaju tendi preko web stranice, komunikaciju sa potencijalnim klijentima preko telefona i e-mailova, pisanje ponuda i slično. Prednost imaju kandidati s dodatnih znanjem poljskog i njemačkog jezika. Postoji mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Kalmar Implant Dentistry d.o.o. zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u Rijeci. Prijave su otvorene do 12.4. Posao obuhvaća asistiranje doktoru dentalne medicine, brigu o čistoći i higijeni ordinacije i instrumenata, pripremu instrumenata i materijala za rad. Poslodavac pruža mogućnost stalnog radnog odnosa. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Enex Export – Import d.o.o. traži administrativno financijskog referenta (m/ž). Lokacija rada su Matulji, a prijaviti se možete do 31.3. Potrebno je poznavanje rada na računalu te osnovih znanja iz računovodstva. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Butterfly j.d.o.o. zapošljava frizera (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 9.4. Potrebno je minimalno dvije godine radnog iskustva na istim poslovima. Posao obuhvaća njegu i uređivanje kose kroz postupke pranja, šišanja, bojanja i oblikovanja kose. Poželjna je komunikativnost, spretnost i kreativnost. Provjerite kako aplicirati.

Centar zaštite na radu i zaštite od požara d.o.o. traži diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 8.4. Rad obuhvaća obavljanje poslova iz pidručja zaštite na radu i zaštite od požara. Poželjan je položen ispit za stručnjaka/ inju zaštite na radu te radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Bevanda Bar j.d.o.o. traži noćnog recepcionara (m/ž), sobara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Opatija, a prijaviti se možete do 20.3. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno, a potrebna je srednja stručna sprema. Kako ostvariti prijavu, potražite na linku.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada su Krk i otok Rab. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava u Punatu skladištara (m/ž), barmena (m/ž), glavnog konobara (m/ž), kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/ pomoćnog konobara (m/ž), slastičara (m/ž), sobaricu/ čistačicu (m/ž), kućnog majstora (m/ž), vozača (m/ž), vrtlara (m/ž), pool boy-a (m/ž). Rok prijave je 24.3. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje, timski rad te dodatna usavršavanja. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,