Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam super vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Obala Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni predstavnik – prodajni kanal HoReCa (m/ž). Lokacija rada je Rijeka i okolica, a prijaviti se možete najkasnije do 26.4. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje segmenta HoReCa, dobro poznavanje rada u MS Office-u, vozačka dozvola B kategorije te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Prijavite se.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) na području Istre i Primorja (m/ž). Prijave su otvorene do 26.4. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost i fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje te vozačka dozvola B kategorije. Iskustvo u sličnim terensko-komercijalnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Eligo Partner d.o.o. zapošljava inženjera gradilišta / pomoćnog inženjera gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 28.4. Potrebna je srednja stručna sprema, spremnost za rad na terenu, poznavanje i korištenje MS Office-a i AutoCAD-a te vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se radno iskustvo od minimalno dvije godine. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava prodajnog predstavnika sa iskustvom u građevini (m/ž). Područje rada obuhvaća Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju. Prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Od kandidata se traži obvezno prodajno iskustvo od dvije do pet godina, iskustvo rada u građevinskom sektoru i u prodaju građevinskog alata, izvrsne prodajne, pergovaračke i organizacijske vještine te minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili trgovačkog usmjerenja. Prednost donosi visoka stručna sprema. Aplicirajte.

Hotel Tamaris zapošljava pomoćnog konobara – šankera (m/ž) i spremačicu/ čistačicu (m/ž). Mjesto rada je Baška na Krku, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poželjno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava grupni smještaj i prehranu. Aplicirajte.

Satus grupa Rijeka d.o.o. traži djelatnika za administrativne poslove u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 23.4. Posao obuhvaća obavljanje poslova finacijskog knjigovodstva te administrataivne poslove u manjem obliku. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Alu & Plast International d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 25.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, razvijena pisana i verbalna komunikacija, komunikativnost i organiziranost, osnovno znanje engleskog jezika, osnovno korištenje MS paketa i slično. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

H.E.V. j.d.o.o. traži prezentatora (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 8.5. Posao podrazumijeva anketiranje i prodaju putem prezentacija. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

A Interieri zapošljava stolara (m/ž). Mjesto rada su Jurdani, a prijave su otvorene do 19.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i mogućnost osiguranja smještaja. Više na linku.

Pinkman d.o.o. traži agenta korisničke podrške (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjeti su srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva u korisničkoj službi, tečno poznavanje engleskog jezika i vrlo dobre komunikacijske vještine. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,