Atraktivna zanimanja, s primanjima i do 13.500 kn!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava na tri pozicije u Rijeci i na Cresu. Traže se: stručni suradnik u tehničkoj službi (m/ž), prometnik (m/ž) i automehaničar / autoelektričar (m/ž). Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite ponuđene oglase za posao.

RIAdria Works j.d.o.o. na području Rijeke i Istre zapošljava na čak deset pozicija. Pored projektanta / crtača (m/ž), traži i administrativnu tajnicu (m/ž), knauf majstora (m/ž) i brojne druge djelatnike. Provjerite sve raspoložive pozicije na linku.

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

Kvadar nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za posredovanje u poslovanju prometa nekretnina (m/ž) u Primorsko-goranskoj županiji. Posao koji ćete obavljati uključuje praćenje tržišta nekretnina, marketinšku pripremu nekretnine za tržište, prezentaciju nekretnine preko specijaliziranih portala, jasno i transparentno informiranje klijenta o vlasničkom stanju nekretnine te brojne druge zadatke. Posebne pogodnosti uključuju dodatne edukacije, mogućnost polaganja stručnog ispita, stimulativna primanja i brojne druge benefite. Prijavite se do 24.08., sretno!

Know-How d.o.o. za caffe bar ‘Kancelarija bar’, u samom centru grada Rijeke, zapošljava konobara (m/ž). Tvrtka daje dobre uvjete i isplaćuje bonuse odnosno stimulacije. Na ovaj se oglas možete prijaviti putem linka za brzu prijavu.

Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije traži osobu koja će raditi kao osobni asistent (m/ž). Traže se kandidati koji su u mogućnosti ovaj posao obavljati u kolovozu. Trebate završenu srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije, kao i osobni automobil za prijevoz i pratnju invalidne osobe. Ako se pronalazite u opisu, kliknite na link i izvršite prijavu.

Tvrtka Zadro ima dva otvorena natječaja. Jedan natječaj odnosi se na polagača keramičkih pločica (m/ž), a drugi na pomoćnika polagača (m/ž). Više informacija o ovim natječajima možete provjeriti na linku.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Puli, Rijeci, Zagrebu, Zadru i Splitu, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Fermark d.o.o. u svoj tim pridružuje montera građevinske limarije / montera ravnih krovova. Ovo je radno mjesto na neodređeno vrijeme, a poželjno je prijašnje iskustvo u građevini te vozačka dozvola B kategorije. Očekuju vas dobri međuljudski odnosi, mogućnost napredovanja i poduka. Plaća je u rasponu od 5.000 kn do 7.000 kn – prijavite se.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate tek znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,