Atraktivna zanimanja, s primanjima i do 13.500 kn!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Radnik Opatija d.d. bavi se proizvodnjom kruha, peciva i kolača te trgovačkom djelatnošću u više od 60 maloprodajnih objekata u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji. Traži veći broj djelatnika za rad na radnom mjestu: prodavač (m/ž). Mjesta rada u Primorsko-goranskoj županiji su: Lovran, Opatija, Rijeka, Matulji, Klana, Rupa, Viškovo. Od vas očekuje SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost, urednost, pouzdanost, sklonost timskom radu i predanost poslu. Prijavite se putem brze prijave.

Ekspert Gradnja d.o.o. ima dvije raspisane pozicije u Buzetu. Traži: radnika na liniji za obradu kamena (m/ž) i tri asfaltera (m/ž). Poslodavac vam osigurava zajednički smještaj, a stupanj stručnog obrazovanja nije bitan za obavljanje traženih poslova. Više detalja oko natječaja možete provjeriti na linku.

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Republici Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca / Key Account Managera (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ključni poslovi i zadaci uključuju razvoj poslovanja s ključnim kupcima u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, brigu o distribuciji i izloženosti proizvoda, ostvarivanje zacrtanih ciljeva poslovanja s ključnim kupcima, optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa. Odabranom kandidatu nudi se mogućnost timskog rada u stimulativnoj radnoj sredini, u kojoj će moći iskazati i realizirati svoje potencijale. Ako ste zainteresirani – prijavite se.

RIAdria Works j.d.o.o., agencija za zapošljavanje, traži administrativnu tajnicu (m/ž) u Rijeci. Obavezni uvjeti koje trebate zadovoljiti, kako biste se uklopili u ovu poziciju, uključuju dobro poznavanje engleskog i talijanskog jezika, organiziranost, ljubaznost, dobro znanje rada na računalu, kao i poznavanje administrativnih poslova. Ako uz sve navedeno imate i dvogodišnje radno iskustvo – prijavite se.

PK d.o.o., proizvođač je kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica te generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. Zbog povećanog obujma posla zapošljava više djelatnika/ica na poziciji: planer proizvodnje (m/ž) u Kukuljanovu. Vaše osnovne odgovornosti na ovom radnom mjestu obuhvaćaju organiziranje dnevne/tjedne proizvodnje, aktivno surađivanje s odjelom nabave radi koordiniranja nabave i isporuke sirovina, praćenje narudžbi kupaca, dnevno izvještavanje o outputu proizvodnje i brojne druge zadatke. Prijave se zaprimaju do 09.08., pa ne propustite priliku.

Snap Group d.o.o. zapošljava asistenta projektnog menadžera (m/ž) u Rijeci. Odabranu osobu očekuje administriranje poslovne dokumentacije, pretraživanje i obrada informacija, asistencija pri pripremi projekata za klijente financirane iz EU fondova te brojne druge zadaće. Očekuje vas kreativni rad u mladom dinamičnom timu, u međunarodnoj tvrtki, kao i brojni drugi benefiti. Prijavite se.

Maersk zapošljava na poziciji: Senior Customer Service Agent (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi uzbudljivu priliku za karijeru u međunarodnom, izazovnom poslovnom okruženju koje karakterizira velika brzina, dinamičnost i raznolikost. Želite li biti u položaju gdje će vas cijeniti, priznati i dobro nagraditi? Ovo je prava prilika za to. Ključne odgovornosti ove pozicije uključuju pravovremeno upravljanje velikim količinama dolaznih i odlaznih poziva, prepoznavanje potreba korisnika i razjašnjenje informacija, pružite informacija klijentima o proizvodima i uslugama te brojne druge zadaće. Sve dodatne detalje oko uvjeta i prijave možete doznati na linku.

Hitro-Tec d.o.o. traži CNC glodača (m/ž) s četiri godine iskustva, za rad u Viškovu. Prijave se zaprimaju do 19.08., pa imate dovoljno vremena da navedeni oglas za posao proučite i na isti se prijavite. Svi detalji su na linku.

Novotehna d.d. ima osnovnu djelatnost s naglaskom na visokogradnji te proizvodnji betona. Traži se kalkulant građevinskih radova u visokogradnji (m/ž) koji će pregledavati javne natječaje i pripremati natječajnu dokumentaciju, izrađivati kalkulacije za ponude, obrađivati upite i troškovnike te izrađivati ponudbeni troškovnik. Ako ste zainteresirani za navedeni opis posla, provjerite uvjete i aplicirajte na vrijeme.

CCC u Rijeci (Martinkovac) traži prodavača (m/ž) sa smislom za modu i s iskustvom u prodaji. Ako vas zanima prodaja obuće, torbi i modnih artikala, kao i rad, savjetovanje i briga o kupcima tijekom prodajnog procesa, ovo je prilika za vas. Nudi vam se zaposlenje na skraćeno i puno radno vrijeme, motivirajući radni uvjeti, u okruženju u kojemu se prepoznaje timski rad, ali i kvaliteta pojedinaca. Ako ste zainteresirani, znate što je vaš idući korak – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,