Atraktivna zanimanja, sa zanimljivim uvjetima i još izazovnijom plaćom!

Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Grawe traži predstavnike prodaje (m/ž) u Rijeci i Opatiji s okolicom. Cilj je doći do velikog broja klijenata, stvoriti odličnu bazu i snaći se u prodaji polica osigranja. Ukoliko imate ‘žicu’ za ovaj posao, što uključuje razboritost i visoku razinu komunikativnosti, prijavite se.  

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornim i pouzdanim osobama za rad na 10 pozicija. Traženi su kadrovi, između ostalih, pravni referent (m/ž), administrator / tajnica (m/ž), recepcionar (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj.

Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Rijeci i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

B.N.L. d.o.o., za frizerski salon Lillyan, zapošljava proaktivnu, samostalnu i vrijednu  frizerku (m/ž) za muškarce i žene. Ukoliko ste spremni samostalno voditi frizerski studio u centru Opatije, a imate godinu dana radnog iskustva, ovo je savršena prilika za vas. Prijavite se. No, ukoliko vas više zanimaju pozicije poput konobarice (m/ž) i kozmetičara / pedikera / masera (m/ž), svakako ih provjerite na linku i aplicirajte do 10.09.

McDonald’s u svoj tim pridružuje radnika u restoranu (m/ž), u Rijeci (Vrata Jadrana). Odabranog kandidata očekuje plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja, redovita plaća (do 10. u mjesecu), puni iznos prijevoza, božićnica, regres i brojni drugi benefiti. Ako se pronalazite u opisu, znate što vam je činiti – klik na brzu prijavu.  

Gruppo Effe d.o.o. ima raspisanu poziciju za mehaničara / servisera građevinskih strojeva (m/ž) u Rijeci. Idealni kandidat ima završenu srednju školu, poznaje engleski i talijanski jezik, posjeduje vozačku dozvolu B kategorije te trogodišnje radno iskustvo. Na linku možete provjerite poslove koji se obavljaju na ovoj poziciji te se pravovremeno prijaviti.

Mlinar u svoj tim pridružuje djelatnika na poziciji: vozač C kategorije (m/ž), za rad u gradovima: Zagreb, Rijeka i Poreč. Potrebno vam je jednogodišnje radno iskustvo, posjedovanje digitalne kartice vozača, vozačka dozvola C kategorije te visoka razina savjesnosti pri obavljanju radnih zadataka. Ako želite raditi u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, ne oklijevajte s prijavom.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Puli i Rijeci zapošljava na poziciji: Visual merchandiser (m/ž). Očekuje vas stabilna pozicija u razvijenoj kompaniji tekstilne idustrije. Konkurentna plaća, zanimljivi bonusi, dinamična radna okolina, samo su neki od dodatnih stimulatora koji vas mogu ponukati da se na ovaj natječaj i prijavite. Sretno.

Cammeo, vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje vozača/icu u Rijeci, kome/kojoj se nudi mogućnost zarade od 6.000 kn do 10.000 kn. Ako imate više od 21 godine, vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate ‘kao doma’ i volite raditi s ljudima, da, ovaj posao je za vas. Sretno s prijavama.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – modernu polikliniku u Rijeci, zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž). Odlučite li se prijaviti, čeka vas siguran stalan posao u top klinici koju čini izvrstan i uigran internacionalni tim. Plaća se dogovara s poslodavcem, a svakako da se izvrsni i samostalni kandidati dodatno nagrađuju. Ako želite kontinuirano napredovati, ovo je prilika za vas – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,