Besplatna IT akademija

U sklopu programa, polaznici će imati priliku sudjelovati u predavanjima, mentoriranju, izazovnim zadacima i timskom radu na projektu. Ovo je izvrsna prilika za studente da steknu praktična znanja i vještine koje će im biti korisne u budućim IT karijerama

  • Lifestyle
  • Objavljeno 02.07.2024
  • Piše: Duje Krstulović

UNCONFERENCE#17 | iOLAP Academy Preview | POWERED BY IOLAP

ŽELIŠ PROMIJENITI SVOJU KARIJERU I POSTATI DATA & ANALYTICS STRUČNJAK?
Ovo je prilika da dobijete odgovore na sva pitanja koja imate o Akademiji i postanete dio sljedeće generacije data & AI stručnjaka!

PRIJAVI SE:
https://iolap.talentlyft.com/jobs/iolap-academy-Jd1

Četvrtak | 4.7.2024. | 18,00 sati

YOUTUBE LIVE: https://youtube.com/live/wKBy63V9CRA

ULAZ: besplatan

LINK ZA REGISTRACIJU:  Zbog ograničenog broja mjesta i pravila sigurnosti na lokaciji, domaćin ljubazno moli da se svi gosti koji dolaze na fizičku lokaciju registriraju prije dolaska:   https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=fhahivIzkk2b1BmSfO11PZ7YSd1ZLw5EtoxGf77yor9UQlIyVVNDM0dRTFhaUTNWRUNWTldDQ1FKMS4u

iOLAP – an Elixirr Company ured Rijeka ( prvi kat – kuhinja) | Prolaz Marije K. Kozulić 1 (Zagrad) | online live stream

PROGRAM: kratki intro (Milena) | panel diskusija (Nikolina, Ines, Ivan) | Tips & tricks od strane HR (Antonia) | cuga, grickalice i minglanje

Panelisti:
Milena je svoju karijeru započela još u studentskim danima, a nakon 10 godina iskustva u Telekomu kao razvojna inženjerka software-a, odlučila se na promjenu karijere u smjeru data engineeringa u iOLAP-u gdje je počela kao junior. Danas je Milena Data Engineering Manager te vodi najveći tim u tvrtki od preko 70 ljudi. Njen posao uključuje vođenje tima te razvoj njihovih karijera, poboljšavanje usluga tvrtke i pružanje rješenja za klijente na globalnoj razini. Slobodno vrijeme voli provoditi s obitelji i prijateljima te se okušavati u raznim sportskim aktivnostima.

Ines – Započela je svoju karijeru u Data Engineeringu tijekom studija, a kroz proteklih par godina imala je priliku raditi na projektima iz različitih industrija. Ovo raznoliko iskustvo omogućilo joj je da postane vješta sa širokim rasponom tehnologija, pa tako i Pythonom i AWSom, što jedva čeka podijeliti s ovom generacijom iOLAP akademije. Kada nije uronjena u kodiranje ili analizu podataka, uživa ostati aktivna kroz razne sportove i aktivnosti.

Nikolina – Završava preddiplomski studij Fakulteta za matematiku u Rijeci te inspirirana brojevima i podacima završava iOLAP Akademiju nakon koje se i zapošljava u iOLAP-u. Profesionalno se bavi data engineeringom dok u slobodno vrijeme pjeva i pleše.

Ivan – Nakon završenog preddiplomskog studija računarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci, Ivan se zapošljava u iOLAP-u, te paralelno pohađa i diplomski studij računarstva, koji orijentira prema Data Scienceu. Ove godine navršava četvrtu godišnjicu rada u iOLAP-u, tijekom koje će biti jedan od mentora za AI dio akademije. U slobodno vrijeme putuje i bavi se glazbom.

Antonia – Završila diplomski studij psihologije, nakon čega se zaposlila u ljudskim resursima. Primarno se bavi recruitmentom i selekcijom te je u tom polju već 7 godina. Dio je iOLAP-ovog Talent Acquisition tima preko 2 godine, gdje je odgovorna za pronalazak i odabir kandidata za razne odjele. iOLAP Akademija joj je jedna od dražih inicijativa jer pruža praktična znanja i primjere iz prakse polaznicima. U slobodno vrijeme voli kuhati, uživa u gledanju serija i filmova te planinarenju.

Tagovi: IOLAP, IT akademija,

Pročitaj još