Blagdanska čarolija je gotova! Ugasio se nikad sjajniji Advent na Gradini

Iako je Advent gotov, klizati se možete još ovaj tjedan... :)

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 07.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Oduševljenje koje je ovog Adventa vladalo Trsatskom gradinom te pozitivni utisci rijeke posjetitelja koji su pristizali na Trsat, najveći su motiv da se već sada sve misli usmjere ka trećem izdanju božićne bajke, navodi se u priopćenju koje prenosi portal Fiuman.

Drugo izdanje prekrasnog i blještavog Adventa na Gradini premašilo je prošlogodišnji broj posjetitelja koji su ove godine pristizali iz cijele regije, ali i drugih dijelova Hrvatske te susjednih zemalja.

Na Adventu je održano je 18 raznovrsnih programa, a Gradina je ugostila brojne izvođače koji su vikendom zabavljali adventski park. Osim glazbenih programa, spilju Djeda Mraza tri puta je posjetio sam Djedica, a s djecom se družila i Baka Mraz.

Tu su bila čak dva dočeka Nove godine – u onom u podne uživali su najmlađi, dok je u večernjem izdanju ponoć na Gradini dočekalo mnoštvo Riječanki i Riječana.

Šarmantno klizalište koje se smjestilo u park oduševilo je najmlađe, a na radost svih ljubitelja zabave na ledu, klizalište ostaje otvoreno još ovaj tjedan.

FOTO: Youtube screenshot (MojaRijeka.hr)

Tagovi: advent, advent na gradini, klizalište,