Božićna video čestitka Adventa na Gradini i udruge Ri DANCE

Tisuće lampica koje svijetle na Gradini i ove su godine mamile uzdahe i budile čežnju za nekim prošlim vremenima, ulijevajući nadu u bolju i vedriju budućnost.

  • Kultura
  • Objavljeno 24.12.2020
  • Piše: Darija Kovačić

Uoči Božića kakvog ne pamtimo i Adventa na Gradini kakvom se nitko nije nadao, nastala je ideja o odašiljanju najljepših blagdanskih želja s vrha grada.

Na inicijativu plesne udruge Ri DANCE, na Trsatskoj gradini ispričana je priča o radosti, veselju i slavlju Božića koja nas prisjeća da se čarolija blagdana krije u nama samima. Tisuće lampica koje svijetle na Gradini i ove su godine mamile uzdahe i budile čežnju za nekim prošlim vremenima, ulijevajući nadu u bolju i vedriju budućnost. Ali, ono najvažnije, podsjetile su nas da je jedino svjetlo koje je bitno – ono koje svijetli u nama!

“Postanimo živa riječ božićne čestitke i smijeh za prepunim blagdanskim stolom. Širimo radost kao vrh božićne jelke i glazba koja dopire iz gramofona, pa si ugrijmo srca kao tisuće božićnih lampica i vatra iz kamina u dnevnoj sobi. Svima nam je ove godine potrebno malo čarolije. Zato, prepustimo se. Čarolija koju željno iščekujemo krije se u nama samima.”

 Za snimanje i montažu zaslužan je Christian Brozović, a za koncept članice plesne skupine Ri DANCE.

Video čestitiku pogledati možete klikom na link https://youtu.be/kiO4MZAQYVk

Tagovi: advent, blagdani, božić, čestitka, gradina, ples, plesna udruga, ri dance, snimanje, spot, vide,