Bravo!! Tony Cetinski dobio nagradu ‘Oliver Dragojević’

Cetinski radi, napreduje, ne prestaje! Uz to, najavio je i koncert u Stark Areni napisavši: 'očekujte neočekivano' :D Pun je iznenađenja!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 15.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Tony Cetinski dobitnik je nagrade ‘Oliver Dragojević’ za najboljeg pjevača, koju dodjeljuje emisija ‘Music Pub’ Zlatka Turkalja.

Cetinski je posebno bio ganut činjenicom što nagrada koja nosi ime velikog Olivera Dragojevića pripala upravo njemu.

– Velika mi je čast i privilegija primiti ovu nagradu, imat će posebno mjesto u mom domu, kao što i Oliver ima posebno mjesto u mom srcu. Hvala svima koji su omogućili da osvojim ovu prestižnu nagradu i da stigne u moje ruke. Kroz godine koje su tek preda mnom, nastojat ću sve ovo opravdati, kao i uvijek. Istodobno ću se nastaviti truditi birati dobre pjesme i suradnike, te kao i do sada ostati svoj.

Spomenuta nagrada dodjeljuje se od 1992., a od 2016. na pristanak nikad prežaljenog Olivera Dragojevića, nosi njegovo ime.

Najvažniji kriteriji prigodom odabira laureata su nastupi i prezentacija na Drugome programu Hrvatskoga radija, zatim koncertni i festivalski nastupi, diskografska aktivnost, te uspjeh na službenoj top listi Hrvatskoga radija.

Tagovi: koncert, nagrada, oliver dragojević, tony cetinski,