Burger Fest Rijeka – Raspored događanja

Ulaz je slobodan, festival je na otvorenom, a među bogatom ponudom imat ćete priliku pronaći nesvakidašnje okuse uparene s vrhunskom ponudom craft piva

  • Lifestyle
  • Objavljeno 14.10.2021
  • Piše: Ivona Amidžić

Donosimo raspored događanja i sočne detalje ponude burgera i pivi koja će od 15.10 – 21.10. biti dostupna svima koji se prošeću Trgom Riječke rezolucije. Ulaz je slobodan, festival je na otvorenom, a među bogatom ponudom imat ćete priliku pronaći nesvakidašnje okuse uparene s vrhunskom ponudom craft piva.

Otvorenje, petak 15.10. uz odlične glazbene taktove

Ovog petka otvaramo najukusniji festival u pravo vrijeme za vikend zagrijavanje. Savršena lokacija u samom centru grada svojim mirisima mamit će gladne šetače s početkom u 17:00h, a atmosferu će dobro zagrijati Dj Tommy Ri.  Od 20:00h pa sve do ponoći posjetitelji će moći uživati u odličnim glazbenim taktovima koje priprema Dj Rea i PachaMama Street Connection!

Subota, 16.10. uz Dj Tommy Ri

U subotu će riječki šetači moći planirati svoje ukusne zalogaje već od 11:00h ujutro, a ne sumnjamo da će Burger Fest u samom centru Rijeke biti i najfrekventnija lokacija subotnjeg izlaska! Za glazbu će se pobrinuti Dj Tommy Ri već od 17h, a radno vrijeme potrajat će do maksimalnih 00:00h.

Nedjelja 17.10.

U nedjelju će svi posjetitelji moći uživati od 11:00h do 00:00h. Svoju nedjeljnu šetnju upotpunite slasnim zalogajima vrhunskih burgera. U večernjim satima, od 17:00h – 00:00h za muziku i odličan provod bit će zadužen Dj Bruno Bosco.

Radnim danom 18.10.-21.10. – marende i after job party uz Dj Tommy Ri

Burger Fest nastavljamo u ponedjeljak od 11:00h ujutro do 22:00h. Brojni šetači moći će promijeniti okus marende i uljepšati radni dan uz najukusnije burgere u gradu. Ljubitelji After Job partyja imat će svoju top destinaciju sve do zatvaranja 21.10. – Dj Tommy nastupat će svakog dana od 17:00h.

Ponuda Burgera i pivi

Savršen spoj sočne hrane, pića i glazbe u samom centru grada, manifestacija je koju ćete pamtiti. Ponuda burgera bit će zaista raznovrsna i svatko će moći pronaći okus za sebe te ga upariti s vrhunskom domaćom ili stranom pivom.

Posjetitelji će tako, između ostalog, moći probati i burger od boškarina, beefsteak burger, ljute varijante s jalapeño papričicom ili istarske okuse obogaćene tartufima. Gastro entuzijasti imat će prilike isprobati i nešto drugačije burgere s kobasicom od divljači i BBQ umakom s dodatkom borovnice. Uz zaista bogatu mesnu ponudu koja će oduševiti i najveće burger ljubitelje, neće izostati niti ponuda fish i vegetarijanskih burgera. Na Burger Festu očekuju nas zaista nesvakidašnji sastojci i spojevi koji će mnogima omiljeni street zalogaj podignuti na novu razinu.

Kako bi gastronomsko iskustvo zaista bilo zaokruženo, posjetitelji će moći isprobati i različite jesenske street zalogaje poput kokice i kestena. Neće izostati i slatke ponude među kojom se posebno ističu 3 vrste Bubble vafla i slasna Bombardino krema.

Među pivskim sudionicima moći će se pronaći najbolje od domaćih brew i craft pivovara, ali i brojne strane pive. Istančani okusi pomno odabranih piva zamišljeni su kao savršena nadopuna uz sočne zalogaje.

Vikend će nas počastiti sunčanim i suhim vremenom i ne sumnjamo da će sočne arome s Trga Riječke rezolucije pronaći svoj put do Korza i namamiti brojne posjetitelje željne vrhunskog gastronomskog iskustva.

Tagovi: burger fest, burgeri, festival, raspored, rijeka,