CTK Rijeka organizira besplatni online webinar o korištenju MS Worda

Naučit ćete kako raditi prijelom sekcija, numerirati stranice, izraditi popis sadržaja, fusnote, prorede, margine, razmake između odlomaka, uvlake i drugo

  • Lifestyle
  • Objavljeno 23.05.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

Centra tehničke kulture Rijeka u utorak, 26. svibnja 2020. u 11 sati za mlade od 15 do 30 godina organizira online webinar o korištenju MS Worda.

“Ako pišeš diplomski rad, seminar, molbu ili neki službeni dokument i ne znaš kako pravilno urediti dokument u MS Wordu priključi se na webinar. Naučit ćeš kako raditi prijelom sekcija, numerirati stranice, izraditi popisa sadržaja, fusnote, prorede, margine, razmake između odlomaka, uvlake i drugo. Bit će ti ponuđen i niz savjeta za što efikasnije korištenje ovoga alata, a ukoliko bude pitanja na sve će biti odgovoreno. Na kraju webinara svi mogu dobiti snimku kako bi ponovno, korak po korak, mogli proći temu”, poručuju organizatori.

Link potreban za uključenje u webinar zainteresiranima će stići na mail nakon prijave koja se nalazi ovdje.

Sudjelovanje je besplatno!

Webinar o korištenju MS Worda je dio projekta Ri connect čije aktivnosti su zajednički osmislili Centar tehničke kulture Rijeka, Udruga Kreativni kolektiv Kombinat, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava i Grad Rijeka, a kojeg financijski podupiru Ministarstvo za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Tagovi: besplatni, ctk rijeka, ms word, online, webinar,