Danas počinje sanacija kolektora u Ulici Janka Polića Kamova

Prva faza radova trajat će od 22. do 25. veljače, a promet u zoni radova odvijat će se privremenom regulacijom samo sjevernim prometnim trakom

Danas, u ponedjeljak, 22. veljače, započinju radovi na sanaciji kolektora u Ulici Janka Polića Kamova. Radovi su podijeljeni u tri faze i izvode se metodom bez iskopa.

Prva faza radova trajat će od 22. do 25. veljače. Promet u zoni radova odvijat će se za to vrijeme privremenom regulacijom prometa samo sjevernim prometnim trakom.

Radovi druge faze odvijat će se od 26. veljače do 2. ožujka, a treće faze od 3. do 6. ožujka. U tom periodu dio ulice na kojemu se odvijaju radovi bit će zatvoren za sav promet svake noći od 21.00 do 6.00 sati, osim za vozila stanara radi prilaza objektima i interventnih vozila.

Obilazni prometni pravac u vrijeme kada je ulica Janka Polić Kamova zatvorena za sav promet je Plumbum-Radnička-Kvaternikova-Kumičićeva-Strossmayerova-centar grada.

Izvođač će na dnevnoj bazi, za vrijeme izvođenja radova druge i treće faze, obavještavati gradske i interventne službe od dinamici radova i eventualnim odstupanja od utvrđenog plana.

Gradski prometni centar Rijeka prometa moli svi sudionike u prometu da, koliko god je to moguće, koriste obilazne prometne pravce u cilju izbjegavanja prekomjernih gužvi i zastoja. Također, sudionici u prometu se upozoravaju da u zoni odvijanja radova povećaju oprez, smanje brzinu te poštuju privremenu regulaciju prometa.

foto: Grad Rijeka

Tagovi: kolektori, radovi, regulacija prometa, sanacija, ulica janka polića kamova,