Derbi protiv Osijeka: ”Spremni smo poginuti na travnjaku za tri boda” – veli Lončar

Trener Igor Bišćan rekao je kako su svjesni što ih čeka u Osijeku, ali su spremni dati sve od sebe... Bit će napeto!

  • Sport
  • Objavljeno 01.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

”Bijele” danas u 15 sati čeka utakmica s Osijekom gdje dolaze u goste.

Iz kola u kolo, iz derbija u derbi. Put je to momčadi Igora Bišćana u kojem je cilj više nego jasan, napad na drugo mjesto i što bolje pozicioniranje pred zimsku stanku.

Sudar je to po mnogo čemu sličnih klubova koji su se odlučili za privatizacijski razvojni put na čelu s Ivanom Meštrovićem i Damirom Miškovićem, ljudima koji su umnogome mijenjaju sliku hrvatskog nogometa.

Po Lončaru njegovu momčad danas čeka izuzetno težak ispit. U posljednje vrijeme najteži gostujući – rekao je Lončar za Novi List.

– Znamo da je Osijek kvalitetna momčad, da su čvrsti straga i da im je teško zabiti gol. S druge strane prema naprijed imaju nekoliko dobrih pojedinaca koji mogu riješiti utakmicu. Osječani su i na Rujevici pokazali koliko su opasni, tako da moramo biti maksimalno oprezni. Po meni, ovo će biti još jača utakmica i derbi nego susret s Dinamom. Naporno smo trenirali minuli tjedan i to želimo danas pretočiti u pobjedu – dodaje Stjepan koji već dugo čeka i svoj pogodak.

Očekuje nas jako teška utakmica, protiv kvalitetnog i čvrstog protivnika. Osijek je pokazao dosad da igra jako dobar nogomet i ima momčad koja je u stanju namučiti svakog. Svjesni smo što nas čeka u Osijeku, ali vjerujemo da smo u stanju nastaviti pozitivan niz, ustvrdio je Igor Bišćam, trener Rijeke, u najavi ogleda u Gradskom vrtu.

Stjepan Lončar u posljednje vrijeme igra sve bolje u dresu Rijeke.

– Znamo da je Osijek kvalitetna ekipa, čvrsti u obrani i teško primaju golove. U napadu imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca koji mogu namučiti svaku ekipu u prvenstvu. Želimo naporan trening i rad pretvoriti u pobjedu, ustvrdio je Stjepan Lončar.

FOTO: Youtube (screenshot)

Tagovi: gradski vrt, igor bišćan, nk osijek, stjepan lončar,