Dio Viškova, Pehlina i Gornjeg Zameta u srijedu bez vode

Obavještavamo vas da budete spremni, ukoliko živite na ovim područjima...

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 14.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Zbog sanacije propuštanja na glavnom opskrbnom cjevovodu u naselju Marinići kod kućnog broja 79 privremeno će se dijelu korisnika u Općini Viškovo i manjem broju korisnika na Pehlinu i Gornjem Zametu obustaviti isporuka vode u srijedu, 16. siječnja ove godine, u vremenu od 8:00 do 13:00 sati, priopćio je KD ViK.

Privremeno će bez vode biti korisnici na Viškovu u ulicama: Furićevo od kućnog broja 1 do 30, potom od 37/a do 38/b i od 81 do 90; Kapiti, Marinići, Mučići, Draga, Bezjaki, Trampov breg, Štefani, Straža, Plasi, Lučinići, Stupari.

Bez vode će biti i korisnici u Rijeci u ulicama: Turkovo od kućnog broja 40 do 83; Trampi, Baretićevo i Androv breg od kućnog broja 25/a do 42.

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterni koje će kružiti navedenim područjem, javlja ViK te moli  sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, ViK moli korisnike da puste vodu da istječe dok se ne razbistri.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: gornji zamet, pehlin, vik, viškovo, voda, vodovod,