Dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Falkensteiner traži recepcionara (m/ž) u Punatu na otoku Krku. Rok prijave je 12.8. Potrebna je stručna sprema hotelijerskog ili ekonomskog usmjerenja, znanje minimalno dva strana jezika te iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se.

Royal Exclusive j.d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao se sastoji od terenske obrade i prezentacije nekretnina kupcima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Potražite kako aplicirati.

Trgovina Krk d.d. traži mesara (m/ž) u Krku. Rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je poznavanje jednog stranog jezika. Provjerite više na linku.

Grgurić d.o.o. traži komercijalista (m/ž) u Delnicama. Rok prijave je 18.8. Potrebna je srednja stručna sprema, snalažljivost, poznavanje matematičkih radnji. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Mandi d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja jela i ostalih kuharskih poslova u konobi My Way u Selcu. Provjerite više na linku.

Građevinski obrt Piljo traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), zidara (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Kornić, a rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama, a poslodavac nudi smještaj. Potražite kako aplicirati.

Tavela d.o.o. u potrazi je za pomoćnim radnikom u obradi keramike (m/ž). Mjesto rada je Kastav, a rok prijave 12.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od obrade keramike, rezanja keramičkih pločica i drugih pomoćnih poslova. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Potražite kako aplicirati ovdje.

Pinkman d.o.o. traži web programera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji s iskustvom od tri godine. Poslodavac nudi primanja prema dogovoru i nivou znanja te mogućnost napredovanja. Provjerite više na linku.

Byder projektiranje d.o.o. traži novo radno osoblje u Malinskoj: sobar (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž). Traži se više osoba na radnim mjestima. Rok prijave je 10.8. Provjerite kako aplicirati na željeni posao putem linka.

Priko j.d.o.o. u potrazi je za knjigovođom (m/ž) u Malome Lošinju. Rok prijave je 22.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se radno iskustvo od minimalno godinu dana. Potrebno je poznavanje rada na programu Synesis. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,