Doček na Korzu: Slaba posjeta, a prevelik trošak

Građani su, sudeći po komentarima, bili nezadovoljni izborom izvođača... Novu je godinu na Korzu dočekalo svega oko 2500 ljudi.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 02.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Na Korzu se prema službenim policijskim procjenama okupilo tijekom najluđe noći u godini svega oko 2.500 ljudi, isto kao i u Opatiji – piše portal Fiuman.

Kad se usporede veličine gradova moglo bi se vrlo lako zaključiti kako je odluka riječke gradske uprave o odabiru glazbenih izvođača predvođenih s Vojkom V bila poprilično loša.

Nije trenutno poznato koliko je iz gradskog proračuna potrošeno na doček 2019. godine, ali ako je suditi po broju posjetitelja, koliko god da je potrošeno – previše je.

No, slaba posjeta mogla se i očekivati, bilo je to sasvim jasno od prvog dana kad je Obersnel otkrio koga dovodi na Korzu.

Komentari Riječana na društvenim mrežama preko 90 posto bili su negativni i jasno su dali do znanja da oni na Korzu uz takva glazbena imena ne žele dočekati 2019. godinu…

Pozornica je bila prepuštena isključivo domaćim glazbenim snagama (Mauro Staraj, Šajeta, Martina Majerle te Dule i Bonaca).

Tagovi: doček nove godine, Korzo, vojko obersnel,