Donosimo super vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Profi-Baukraft d.o.o. zapošljava na pozicijama rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) i pomoćni građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 28.2. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

Satus grupa Rijeka d.o.o. zapošljava djelatnika za administrativne poslove (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Poslodavac osigurava edukaciju i nudi ugovor na neodređeno. Potrebna su znanja knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izvoda, plaćanje Internet bankarstvom, obračun plaće i slično. Detalje saznajte ovdje.

Ugo 365 j.d.o.o. traži pizza majstora (m/ž) u Punatu. Prijave su otvorene do 11.3. Od kandidata se očekuje radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća pripremanja različitih vrsti pizza. Poslodavac omogućuje smještaj. Saznajte detalje na linku.

Trumm traži tehnologa u proizvodnji ALU stolarije (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 10.3. Posao obuhvaća kreiranje projektne dokumentacije, razrade i pripreme nacrta za proizvodnju te poslova izrade radnih naloga i plana proizvodnje i sl. Poslodavac osigurava smještaj te nudi stalni radni odnos. Potrebna je viša stručna sprema, znanje engleskog jezika te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Pax pro d.o.o. traži prohektanta elektroinstalacija (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 26.2. Uvjeti su poznavanje rada s MS Office aplikacijama, poznavanje rada s Autodesk programima te viša ili visoka stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

PK d.o.o. zapošljava mehaničara – montera (m/ž) u Kukuljanovu. Rok prijave je 28.2. Radni zadaci obuhvaćaju montažu kamionskih nadogradnji po nacrtnoj dokumentaciji te sastavljanje gotovih dijelova konstrukcije prema tehničkim nacrtima. Poželjno je osnovno znanje čitanja nacrta te poznavanje hidraulike i pneumatike. Od kandidata se očekuje trogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

ALU – BEN d.o.o. zapošljava montera PVC i ALU stolarije (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Dinamarin d.o.o. zapošljava brodskog kuhara (m/ž) i kormilara (m/ž) u Bakru. Prijave se zaprimaju do 28.2. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i radno iskustvo. Više na linku.

Pinkman d.o.o. traži web programera (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Posao obuhvaća razvoj novih značajki korisniku, izgradnju koda za buduće korištenje, osiguranje tehničke izvedivosti, optimizaciju aplikacija i slično. Saznajte detalje ovdje.

Instalaterska radnja za centralno grijanje “Radijator” zapošljava pomoćnog radnika na montaži (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.2. Posao obuhvaća obavljanje pomoćnih poslova prilikom instalacije centralnog grijanja i klimatizacije. Poželjno je radno iskustvo u strojarskoj struci, instaliranju cjevovoda, montaži ogrijevne opreme i slično. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unspalsh

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,