Donosimo vam odlične vijesti! Ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Elektro-voda d.o.o. Cres zapošljava voditelja (m/ž) mehanizacije, transporta i servisa. Mjesta rada su Cres i Lošinj. Prijaviti se možete do 17.12.2021. Radna pozicija zahtijeva sposobnost organizacije rada na otvorenim i zatvorenim lokacijama. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Jadran Galenski Laboratorij d.d. traži tehničara (m/ž) uzorkovanja u kontroli kvalitete. Rad se izvršava u Pharma Valley-u, Rijeka. Posao obuhvaća osiguravanje dostupnosti potrošnog materijala za uzorkovanje, prikupljanje potrebne dokumentacije te uzorkovanje ulaznog materijala i poluproizvoda. Prijave se zaprimaju do 16.12.2021. putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava radnika (m/ž) u proizvodnji – rad na stroju u Rijeci. Rok za prijavu je 31.12.2021. Traži osobu spremnu na smjenski rad na stroju. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) plinskih boca. Traži se komunikativna, snalažljiva i odgovorna osoba spremna na timski rad. Novozaposleni biti će zadužen za dostavu  fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem linka.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava skladištara / trgovca (m/ž) u Viškovu. Potencijalni konkurent za radno mjesto mora biti odgovoran, stručan i korektan pri obavljanju zadataka, dok će prednost ostvariti osobe s položenim ispitom za upravljanje viličarom te sa iskustvom u radu s materijalima za grijanje i hlađenje. Rok za prijavu je 31.12.2021., a to možete učiniti putem brze prijave na linku.

Gavranović d.o.o. traži prodavača – radnika (m/ž) u trgovini. Rad se obavlja u Delnicama, a prijaviti se možete do 15.12.2021. Poslodavac traži 2 radnika za rad na blagajni, delikatesi i u trgovini. Rad se odvija u ugodnoj radnoj atmosferi gdje je kolegijalnost na visokoj razini. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Ugostiteljstvo i trgovina „Rova“ zapošljava konobara (m/ž) u à la carte restoranu. Mjesto rada je Malinska. Rok za prijavu 20.12.2021. Radno mjesto zahtijeva pripremu stolnog rublja i inventara, brigu o stolnoj dekoraciji, jelovniku i cjeniku, zatim doček gostiju, zaprimanje narudžbi te posluživanje hrane i pića gostima. Više informacija i podatke za prijavu doznajte ovdje.

MALI PALIT d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rab. Prijave se zaprimaju do 01.01.2022. Poslodavac zapošljava 5 osoba sa završenom srednjom stručnom spremom za rad u trgovini prehrambenh proizvoda, na blagajni te na pultu. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

ANIMO d.o.o. traži prodavača (m/ž) u trgovini dekorativne rasvjete u Rijeci. Rok za prijavu je 18.12.2021. Traži se kreativna osoba sa sklonošću za unutarnji i vanjski dizajn prostora. Sve potrebne informacije za prijavu pronađite na linku.

LUKAS USLUGE RI j.d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) na području Rijeke. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Zaduženje novozaposlenog biti će prijevoz putnika taksi vozilom. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,