Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Metro zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentacija na kupca, timski rad, kreativnost i urednost prema radu, volja i želja za stjecanjem novih znanja i izazova. Aplicirajte.

Biopel d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 18.10. Potrebna je kominikativna i odgovorna osoba s obveznim poznavanjem talijanskog jezika. Očekuje se iskustvo na radnom mjestu najmanje šest mjeseci i spremnost na timski rad. Prijavite se.

Build Protect d.o.o. zapošljava koordinatora II za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, odnosno područje Primorsko-goranske županije. Rok prijave je 28.10. Uvjet je završen studij arhitekture, elektrotehnike ili strojarstva ili stručni studij sigurnosti sa položenim stručnim ispitom. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine na poslovima zaštite na radu. Aplicirajte.

Mango Moda d.o.o. zapošljava pomoćnika u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Lokacija rada je Rijeka – Tower Centar, a prijave su otvorene do 13.10. Poslodavac nudi trening i podršku u timu, dobro okruženje u trgovini i rad u timu, popust za zaposlenike, uniformu te naknadu za prijevoz. Prijavite se.

Vodogradnja Rijeka d.o.o. traži voditelja projekta – bravara (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, a prijave su otvorene do 18.10. Od kandidata se očekuje sposobnost  za vođenje grupe radnika na gradilištu, čitanje planova/nacrta, nabava materijala vezano za bravarske poslove i poslove montaže metalnih konstrukcija, metalne galanterije, zavarivanje, rad u radionici, pomoćni radovi brušenja, ličenje. Prijavite se.

Workforce zapošljava za potrebe klijenta na poziciji promotor (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 23.10. Poslodavac nudi edukaciju i podršku kolega prije i tijekom rada, rad za internacionalnog tehnološkog giganta, proliku za brušenje vještina te daljnji razvoj i napredovanje. Aplicirajte.

Concettino d.o.o. zapošljava prodavača – konobara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.10. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih i slastičarskih proizvoda, rad na blagajni i usluživanje pića. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Adaco d.o.o. zapošljava djelatnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Kastav, a prijave su otvorene do 13.10. Posao podrazumijeva rad sa strojem za brizganje obuće. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

5 E d.o.o. zapošljava samostalnog električara (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 23.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao podrazumijeva elektromontažne radove i ispitivanje električnih instalacija. Provjerite detalje ovdje.

Trgovina Krk d.d. zapošljava prodavače (m/ž) u Rijeci. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 22.10. Potrebna je završena osnovna škola. Detalje provjerite putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,