Držite budućnost u svojim rukama!

Nova ponuda poslova zadovoljit će svačije snove :D

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

RETA d.o.o. traži jednog izvršitelja za posao komercijalista (m/ž). Podučje rada su Primorsko – goranska županija i Istarska županija. Posao se sastoji od proaktivnog istraživanja tržišta i planiranja pristupa kupcima u cilju povećanja i profitabilnosti prodaje, planiranje i provedba prodajnih planova te sudjelovanje u kreiranju prodajnih ciljeva, terenski rad s ciljem promocije i prezentacije proizvoda, kontakt s kupcima i sl. Nude službeni automobil, mobitel i laptop. Poželjno je radno iskustvo, no nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, organizirani ste i komunikativni te posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se najkasnije do 10.11. putem linka.

RIAdria Works j.d.o.o. u potrazi je za više izvršitelja na pozicijama: projektant/ crtač (m/ž) u Rijeci, pomoćni bravar/ monter (m/ž) u Rijeci, brusač (m/ž) u Kastavu, pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) za Primorsko – goransku županiju, varioc (m/ž) u Rijeci, frizer (m/ž) u Rijeci, čistač (m/ž) na otoku Krku, sobar (m/ž) na otoku Krku, bravar/ monter (m/ž) u Rijeci. Pogledajte o uvjetima posla i prijavite se putem linka.

Agencija Workforce za klijenta traži izvršitelje na pozicijama menadžer/ voditelj (m/ž) prodavaonice i modni konzulant u prodaji/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Potrebna je osoba koja posjeduje iskustvo u rukovođenju timom u modnoj industriji, ambiciozna i usmjerena na rezultate, odgovorna i pouzdana, timski igrač, kreativna i voli izazove. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko volite modu i sviđa vam se voditi tim zaposlenika, prijavite se do 30.11. klikom na link.

Möbel Land d.o.o. traže više izvršitelja za poziciju monter (m/ž) kuhinja i namještaja, skladištar (m/ž), prodavač (m/ž) kuhinja na odjelu namještaja u Rijeci. Rok prijave je 17.11. Traže se kandidati koji imaju najmanje završenu srednju školu, minimalno dvije do tri godine iskustva, mogu raditi samostalno i odgovorno, računalno su pismeni, spremni na rad vikendom i u smjenama, komunikativni i ljubazni. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, možete se prijaviti ovdje.

Apriori d.o.o. traži prodavača – prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Rijeci. Rok prijave je 21.11. Tvrtka Apriori d.o.o. bavi se maloprodajom i veleprodajom visoko kvalitetne odjeće, obuće i galanterije svjetskih brendova. Potrebna je komunikativna osoba, koja ima smisla za prezentiranje i kombiniranje stylinga. Prijavite se.

Obiteljski dom Saša Vujnović traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Rijeci. Prijave su otvorene do 30.11. Položen stručni ispit je uvjet. Posao se sastoji od zdravstvene brige i njege za štićenike doma. Pogledajte kako se prijaviti ovdje.

Alan Invest d.o.o. u potrazi je za vozačem (m/ž) B kategorije. Mjesto rada je Rijeka. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno jednogodišnje iskustvo. Rok prijave je 30.11., a kako se možete prijaviti, doznajte putem linka.

Royal Building Global Group d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za posao u Rijeci. Rok prijave je 24.11. Potrebno je minimalno radno iskustvo od šest mjeseci i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od terentskog rada prezentacije repromaterijala za hotele i supermarkete. Saznajte kako se prijaviti.

Arx Grupa nudi posao spremača (m/ž) u Rijeci. Rok prije je 14.11. Posao se sastoji od čišćenja poslovnih prostora strojem i pranja prozora na visini. Iskustvo nije važno. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Manpower za klijenta traže više izvršitelja za poziciju radnik (m/ž) u proizvodnji. Prijaviti se možete do 11.11, a mjesto rada je Rijeka. Posao uključuje sudjelovanje i kontrolu procesa proizvodnje, obradu drvenih ploča koje se naknadno koriste za izradu namještaja. Zainteresirani mogu provjeriti kako se prijaviti na linku.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: Unsplash (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,