Franka je kući s dodjele ‘Cesarice’ otišla s dvije nagrade!

''Za glazbenika ne postoji veća nagrada od nagrade publike i zato svima vama, iz dubine mog bića, iz cijelog srca HVALA'' - napisala je Franka na svojem Instagram profilu.

  • Događanja
  • Objavljeno 30.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

S velikim trudom do dvije nagrade na sinoćnjoj dodjeli ‘Cesarice’ došla je naša Franka Batelić!

Pjevačičina pjesma ‘S tobom’ prvo je proglašena za hit u svibnju, a zatim je pjesma ‘Kao ti i ja’ proglašena najboljom u listopadu.

– Moje emocije se ne mogu opisati. Kad se vratiš nakon četiri godine i publika tako dobro prihvati tvoje pjesme to je velika stvar za mene – rekla nam je Franka. Dodala je kako je 2018. bila njena godina a, kako kaže, u svakom pogledu, a najveću podršku ima od obitelji i supruga, Vatrenog Vedrana Ćorluke.

Nagrada Cesarica dobila je ime po pjesmi koja je na prvom Porinu, održanom 1994. godine, osvojila Porin u kategoriji Hit godine, a izveli su je Oliver Dragojević i Gibonni. Pod motom ‘Moj glas za hit godine’ već drugu godinu zaredom publika bira hit godine među najboljim glazbenim ostvarenjima i odlučuje koja će pjesma osvojiti laskavu titulu i nagradu Cesarica – Hit godine. U utorak navečer Grašo Petar Grašo dobio nagradu za hit travnja, ali i godine, njegova pjesma ‘Ako te pitaju’ proglašena je i internetskim te radijskim hitom, tako je kući otišao s četiri titule.

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: cesarica, dodjela nagrade, franka batelić,