Gradonačelnik čestitao Dan sv. Florijana, ujedno i Dan hrvatskih vatrogasaca

Gradonačelnik Obersnel uputio zapovjedniku Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke i svim vatrogascima čestitku

  • Kultura
  • Objavljeno 03.05.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

U povodu Dana sv. Florijana, ujedno i Dana hrvatskih vatrogasaca, koji se obilježava 4. svibnja, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel uputio je zapovjedniku Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke i svim vatrogascima čestitku.

Prenosimo ju u cijelosti:

“Poštovani gospodine Mance,

i ove godine, povodom Dana svetoga Florijana, zaštitnika vatrogasaca, zadovoljstvo mi je Vama, kao i svim pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, uputiti iskrene čestitke u svoje osobno, kao i u ime svih Riječana.

Ovaj dan svakako je prigoda zahvaliti vam na vašem plemenitom i hrabrom radu, kao i zahtjevnom poslu kojeg obavljate. Tim više što ste našim građanima na raspolaganju u zahtjevnim i često opasnim intervencijama, na čemu smo vam iznimno zahvalni. U tom smislu, uz iskrene čestitke povodom vašega dana, također vam želim zahvaliti na profesionalnosti i odgovornosti kojom pristupate svome radu i brinete o sigurnosti svih Riječana.

Uz najbolje želje za što manje intervencija, srdačno Vas pozdravljam te Vas ljubazno molim da moje čestitke i pozdrave prenesete svim pripadnicima riječke Javne vatrogasne postrojbe.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mr. sc. Vojko Obersnel”

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: čestitka, dan hrvatskih vatrogasaca, dan sv. florijana, gradonačelnik, jvp grada rijeke, vojko obersnel,