Ida Prester okupila i međusobno upoznala svoje ‘cimerice’ s oba poroda

Ida Prester, naša riječka Lollobrigida, danas s beogradskom adresom, bez imalo dvojbe sjajno zabavlja pratitelje na društvenim mrežama ...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 17.11.2018
  • Piše: Marko Leskovar

Ida Prester, naša riječka Lollobrigida, danas s beogradskom adresom, bez imalo dvojbe sjajno zabavlja i inspirira pratitelje na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

Slavio se dječji rođendan, a Ida Prester okupila je i međusobno upoznala svoje ‘cimerice’ s oba poroda svojih sinova. Nesvakidašnji potez pobrao je u par sati blizu 700 ‘lajkova’ na Facebooku.

– Život. Žene. Prijateljstvo – napisala je uvodno uz objavu fotografije i nastavila …

– Na slici desno je Maja. Maja se porađala stol pored mene, kad je na svijet došao Roko, a njena Dunja par sati kasnije. Vikale smo i bodrile se međusobno, uplašene prvorotkinje, trenuci koje nikad necemo zaboraviti.

– Na slici lijevo je Ana, koja se sa mnom porađala kad su stigli Rio i njen Andrej. Pomagale smo jedna drugoj do kupaonice, dijelile sve što imamo napola, plakale zbog dojenja, smijale se. S obje sam danas dobra prijateljica, djeca nam se i dalje druže, a jučer su se i međusobno upoznale. Hvala vam, cure, bilo bi sve puno teže bez vas – zaključila je Ida …

Foto: Facebook (Ida Prester)

Zivot. Zene. Prijateljstvo.💙Na slici desno je Maja. Maja se poradjala stol pored mene kad je na svijet dosao Roko, a…

Objavljuje Ida PresterSrijeda, 14. studenoga 2018.

Tagovi: ida prester, lollobrigida,