Igor Bišćan uoči Istre 1961: Osjećamo se kao favoriti i tako se moramo postaviti

Čeka nas zahtjevna utakmica u kojoj se nikako ne bismo smjeli osvrtati na mjesto na ljestvici i broj osvojenih bodova, rekao je Igor Bišćan

  • Sport
  • Objavljeno 10.11.2018
  • Piše: Marko Leskovar

Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion Aldo Drosina, 15 sati) gostuju kod Istre 1961 u utakmici 14. kola Hrvatski telekom Prve lige. U posljednjem gostovanju Rijeka je slavila u Puli (1:0), dok je jedini ogled ove sezone na Rujevici završio rezultatom 3:3 – piše službena internetska stranica HNK Rijeka.

– Čeka nas zahtjevna utakmica u kojoj se nikako ne bismo smjeli osvrtati na mjesto na ljestvici i broj osvojenih bodova, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke, u najavi utakmice.

– Prema onom što sam vidio, a gledao sam dosta utakmica Istre, momčad je puno kvalitetnija od broja bodova koje je skupila. Imaju jake individualce, posebno u ofenzivnom dijelu. Moramo biti spremni, igramo u gostima, ovo je derbi i nosi dodatnu tenziju. Bit će teško doći do bodova, ali želimo nastaviti pozitivan niz. Osjećamo se kao favoriti i moramo se tako postaviti, ustvrdio je Igor Bišćan.

Utakmicu u Puli najavio je i Domagoj Pavičić.

– Čeka nas neugodno gostovanje. Znamo kako je prošla zadnja utakmica na Rujevici. Ne smijemo ih podcijeniti, mi smo favoriti i tako se moramo postaviti i vjerujem da ćemo doći do tri boda, rekao je Domagoj Pavičić.

Foto i tekst: HNK Rijeka

Tagovi: hnk rijeka, igor bišćan, istra, prva hnl, rijeka,