Ipak ništa od Bebeka u subotu, morat ćete se još malo strpjeti

Za sve one koji su već kupili kartu za koncert u Rijeci 24. studenog, karta će vrijediti i za novi termin, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu istu vratiti do 10. prosinca

  • Lifestyle
  • Objavljeno 21.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Zbog tehničkih razloga koncert Željka Bebeka, koji je bio zakazan za 24. studenog u Rijeci premješta se na novi datum. Novi termin će uskoro biti najavljen u medijima.

Još malo ćete se morati strpjeti do prilike za slušanje Bebekove turneje ”Ono nešto naše”.

“Ova turneja je zaista nešto posebno, nešto čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika  je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije što sam doživio u Zagrebu, Zadru i Splitu, a ne sumnjam da će biti isto i u Rijeci”, dojmovi su Željka Bebeka o samoj turneji.

Rijeka te Istra i okolica imat će priliku doživjeti nezaboravan susret s glazbenom legendom ovih prostora čija zarazna energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za sve one koji su već kupili kartu za koncert u Rijeci 24. studenog, karta će vrijediti i za novi termin, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu istu vratiti do 10. prosinca na istim mjestima gdje su i kupili karte – prenio je portal Fiuman.

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: koncert, turneja, željko bebek,