Istarska Policijska uprava: Dvoje mrtvih na moru

U utorak su na moru u Istri umrle dvije osobe, 51-godišnji ronilac u Pješčanoj uvali i 60-godišnjak, koji je pronađen mrtav na brodu u Plomin Luci

  • Crna kronika
  • Objavljeno 25.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

U utorak su na moru u Istri umrle dvije osobe, 51-godišnji ronilac u Pješčanoj uvali i 60-godišnjak, koji je pronađen mrtav na brodu u Plomin Luci, izvijestila je istarska policija.

Istragom je utvrđeno da je 51-godišnjak ronio s drugim roniocem (53) u uvali između medulinskog naselja Pješčane uvale i Fratarskog otoka.

Stariji je ronilac u jednom trenutku primijetio da je mlađi na površini mora i da ima tegoba s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu. Do dolaska hitne medicinske pomoći, pružao mu je prvu pomoć, zajedno s građaninom koji je naišao. Djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati 51-godišnjaka, no nisu uspjeli, te je prevezen na Odjel patologije pulske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi uzrok smrti.

Na ribarskome brodu u Plomin Luci, u općini Kršanu, u utorak oko 19 sati pronađen je mrtav 60-godišnjak. Također je prevezen na Odjel patologije pulske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi uzrok smrti.

FOTO: Pixabay

Tagovi: istra, more, umrli,