Istarska županija bez novooboljelih od covida-19

Cijepljenje bez zakazanog termina koje je u istarskim gradovima počelo u utorak, nastavlja se u petak u Poreču, a u subotu u Buzetu, Puli i Umagu

  • Lifestyle
  • Objavljeno 17.06.2021
  • Piše: Ivona Amidžić

U Istarskoj županiji u posljednja 24 sata nije bilo novozaraženih koronavirusom, a na liječenju je šest oboljelih od covida-19, izvijestio je u četvrtak Županijski  stožer civilne zaštite i poziva građane na cijepljenje, koje se može obaviti bez zakazanog termina.

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 276 uzoraka briseva na Covid-19 i svi su negativni, naveli su iz Županijskog stožera.

U međuvremenu se opravila jedna osoba, a na liječenju na Odjelu za infektologiju Opće bolnice Pula je šest oboljelih. U samoizolaciji je 227 osoba.

Cijepljenje bez zakazanog termina koje je u istarskim gradovima počelo u utorak, nastavlja se u petak u Poreču, a u subotu u Buzetu, Puli i Umagu.

 Cijepljenje i bez zakazanog termina

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije pozivaju građane koji se nisu cijepili da se odazovu ovoj akciji, kako bi se što više ljudi procijepilo i tako sigurno dočekala turistička sezona.

Cijepljenje bez zakazanog termina nastavit će se i idućeg tjedna.

(Hina)

foto: unspalsh

Tagovi: Covid-19, istarska županija, istra, koronavirus, oboljeli, zaraženi,