Iznenada, na parkiralištu u Rovinju preminuo Alen Balen

Balen je osnivač zagrebačkog Yammat FM-a i poznati radijski voditelj... :(

  • Crna kronika
  • Objavljeno 30.03.2019
  • Piše: Antonela Verković

Direktor i glavni urednik radijske postaje Yammat FM Alen Balen preminuo je iznenada u petak u Rovinju u 47. godini života.

Vijest o smrti potvrdili su upravo na Facebooku tog zagrebačkog radija. “Dragi slušatelji i prijatelji Yammata! Radijski eter ostao je bez jednog iznimnog čovjeka – iznenada je preminuo naš prijatelj i suosnivač Yammat FM-a – Alen Balen. Napustio nas je najtopliji i najupečatljiviji glas našeg medijskog prostora, a Yammat FM izgubio je osobu koja je svakodnevno živjela i stvarala sadašnjost i budućnost ovog radija”, napisali su na Facebooku.

Dragi slušatelji i prijatelji Yammata!Radijski eter ostao je bez jednog iznimnog čovjeka – iznenada je preminuo naš…

Objavljuje Yammat FMPetak, 29. ožujka 2019.

– Policija je u 17:10 zaprimila dojavu od Hitne medicinske pomoći da su oni oko 16 sati reanimirali mušku osobu, hrvatskog državljanina, na parkiralištu hotela Lone, no nažalost, osoba je preminula, rekli su iz PU istarske o ovom tragičnom događaju – što prenosi iPress.rtl.hr.

Bio je i menadžer grupe Jinx, a aktivno je u glazbi djelovao i diskografski, kroz etiketu Yammat records, na kojoj objavljuje Yammat, Nipplepeople, Miki Solus, Ivana Rushaidat & Rakete, Florijan, Das Wegas.

Balen se od 2015. u potpunosti posvetio radijskoj postaji Yammat FM.

Tagovi: alen balen, parkiralište, preminuo, radio, rovinj, voditelj, yammat fm,