JRE Talent & Passion 2019

Četvrti puta zaredom, 15 vodećih hrvatskih chefova okupljenih u renomiranu internacionalnu udrugu JRE (Jeunes Restaurateurs d'Europe), kuhat će svi zajedno i uživo pred gostima.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 03.11.2019
  • Piše: Duje Krstulović

Riječka ribarnica u subotu 16. studenoga postat će gastronomsko središte Hrvatske! Kuhat će se na posebno odabranoj lokaciji s posebnim ciljem – da prihodom od ulaznica opreme praktikum Ugostiteljske škole u Opatiji i tako izravno doprinesu obrazovanju budućih kuhara i ugostitelja.

Događanje počinje u 18 sati, a prelijepo secesijsko zdanje riječke Ribarnice na jednu večer postat će restoran u kojem gosti po principu “pick your fish & dish” mogu uživati u jedinstvenoj prilici da se druže s chefovima i gledaju ih na djelu. Hranu će pratiti vina odabranih hrvatskih vinarija, a chefovi-slastičari su se pobrinuli i za slatki stol.

Rijeku su odabrali zbog toga jer je dogodine Europska prijestolnica kulture što je, kako ističu, od velikog značaja i za čitavu Hrvatsku kao i zbog uistinu jedinstvenog prostora ribarnice, predivne secesijske građevine koja na idealan način objedinjava jako mnogo postavki koje u svom radu primjenjuje JRE – Jeunes Restaurateurs, sustav u kojem se nalaze i većina hrvatskih chefova restorana s Michelinovom zvjezdicom.

Program će se odvijati na 2 etaže, u prizemlju i na galeriji Ribarnice. Ulaznice po cijeni od 400 kuna dostupne su putem www.rijekamarketplace.com.

Foto: jre.eu

Tagovi: Jeunes Restaurateurs d'Europe, JRE, JRE Talent & Passion, Riječka ribarnica,

Pročitaj još