Jučer započela sezona grijanja!

Podsjećamo da u zimskom načinu rada toplinski sustavi Gornja Vežica, Vojak, Škurinje, Kozala, Zamet i Podmurvice rade u 24-satnom režimu.

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 06.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Naime, zbog povećanog broja upita korisnika tijekom ovoga tjedna, vlage u zraku te nižih temperatura u večernjim satima, u objektima priključenima na Energov distributivni sustav postupno će se pokrenuti grijanje, a riječke će toplane prijeći na zimski način rada – piše Portal grada Rijeke.

Podsjećamo da u zimskom načinu rada toplinski sustavi Gornja Vežica, Vojak, Škurinje, Kozala, Zamet i Podmurvice rade u 24-satnom režimu. Zgrade na navedenim sustavima mogu samostalno odabrati vrijeme dnevnog i noćnog grijanja (npr. od 5:00-24:00, 6:00-23:30 ili bilo koja druga željena kombinacija) te neovisno o grijanju režim grijanja tople vode (npr. topla voda tijekom 24-sata, početak grijanja tople vode u 5:00 itd.).

Zgrade koje radi relativno visokih temperatura zraka još ne žele započeti grijanje mogu samostalno odlučiti da podstanice u zgradama ostanu isključene te da sa grijanjem krenu kada se za to sustanari zgrade odluče.

FOTO: Pixabay

Tagovi: grijanje, radijator,