Kada želite znati što je gdje i koliko točno na akciji – postoji rješenje!

Nekoliko 'klikova' sačuvati će Vas od nemilosrdne potrage za proizvodom najniže cijene, sačuvati vrijeme koje bi utrošili na obilazak trgovina, sačuvati najzad i prostor smanjenjem proizvodnje i potrošnje papira

Obvezna prtljaga naših ‘gastarbajtera’ prije više godina, uz finije margarine i čokolade, bili su debeli sezonski katalozi, preteče ‘online’ trgovina, donošeni nama sa zakašnjenjem od najmanje pola godine. Divili smo se šarenilu kojeg nismo mogli naručiti, divili se načinu na kojeg mogu kupovati primjerice Nijemci. A onda su se vremena promijenila … I način je i kod nas postao nasušna potreba, a tehnologija napredovala do mjere da je virtualn svijet zamijenio list papira.

Danas radimo kao Nijemci, vremena imamo malo kao i Nijemci, trgovina imamo isto koliko i Nijemci, jedino novca imamo manje nego Nijemci. Stoga, za hrvatske prilike, online portal kataloga i akcijskih cijena – MojaAkcija.hr, nudi vrhunski pregled akcijskih cijena robe široke potrošnje, tehnike, automobila, namještaja, građevinskog materijala, svega ‘od igle do lokomotive’ …, a sve u smjeru uštede Vašeg novca i vremena.

Jedan odlazak na portal MojaAkcija.hr, a u potrebi za određenim artiklom, naprosto željom odabira poklona za nekog, štoviše i jednostavnog izbora jeftinog proizvoda kojeg imamo u potrebi kupiti u perspektivi, bit će najbolja odluka i ušteda postignuta u posljednje vrijeme.

Pojednostavljeno, MojaAkcija.hr svakoga dana nudi isključivo akcijske cijene. Odlaskom na portal vidjet ćete što toga dana ili tjedna određeni trgovački lanci nude po sniženim cijenama. Njihova je nasušna potreba to Vam obznaniti, a MojaAkcija.hr to donosi sve na jednom mjestu.

Nekoliko ‘klikova’ sačuvati će Vas od nemilosrdne potrage za proizvodom najniže cijene, sačuvati vrijeme koje bi utrošili na obilazak trgovina, sačuvati najzad i prostor smanjenjem proizvodnje i potrošnje papira. I katalozi i akcijske cijene – sve na jednom mjestu, na portalu – MojaAkcija.hr.

Pa da se vratimo za kraj i na početak priče … Jednako tako su u zapadnoj Europi na poštanske sandučiće prije nas počeli lijepiti uputu – Bitte keine reklame. A nama nije bilo jasno zašto to čine kada su reklame tako šarene.

Zato što štede vrijeme i novac. A sada možete i Vi, na portalu – MojaAkcija.hr.

Tagovi: akcija, akcijske cijene, cijena, cijene, katalog, katalozi, moja akcija, mojaakcija, mojaakcija.hr,