Kako Ida Prester provodi vikend? Ni manje ni više nego u Kolumbiji!

Ida to naziva 'bračnom higijenom'... :)

  • Lifestyle
  • Objavljeno 02.02.2019
  • Piše: Antonela Verković

Ida Prester neprestano radi, stvara i napreduje. Kako je i sama više puta istaknula, ona se bavi ‘malim milijunom stvari po malo’ pa je tako voditeljica, pjevačica, kolumnistica, a vodi i seminare i glazbene projekte.

Huh, kako to sve stići? A dan joj ima samo 24 sata kao i svima nama… Od svog tog burnog tempa predah je jednostavno neophodan!

Svake godine otputujemo sami na tjedan dva, to nam je svojevrsna ‘bračna higijena’. Potrebno je ipak svako malo otići od djece i upoznati se ponovno kao par. Cijelu godinu smo samo ‘mama i tata’, skroz zaboravimo uživati jedno u drugome. Lako se ljubav izgubi i ostane samo partnerstvo u odgoju. Prošle godine sam ja birala destinaciju, pa smo išli na Island, moje najdraže mjesto na Zemlji. Ove godine muž bira, pa idemo u Kolumbiju. Fan je ‘Narcosa’, što da vam kažem – istaknula je odavno Ida u intervjuu za portal 100posto.hr.

Vrijeme ‘bračne higijene’ je konačno tu i Ida se trenutno nalazi u Kolumbiji. Fotke i storiji jednostavno ostavljaju bez daha! Potpuno drugačija, ali izrazito posebna kultura i način života. Slike govore više od tisuću riječi, stoga ‘pročačkajte’ po njezinu Instagram profilu.

Vjerujemo da uživa, a to je i zaslužila! 😉

FOTO: Ida Prester Instagram profil

Tagovi: brak, godišnji odmor, ida prester, kolumbija, putovanje,