Kako je bilo sinoć na Zagrebačkom festivalu?

Pobjednik je Kedžo s novom pjesmom 'Srce mi umire za njom', a nastupili su i naši Marko Tolja, Franka Batelić i još mnogi poznati izvođači s naše estrade.

  • Događanja
  • Objavljeno 26.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

66. izdanje Zagrebačkog festivala na rasporedu je bilo sinoć, 25.1. u 20 sati, u dvorani Kornati City Plaze Zagreb (Slavonska avenija 6).

Nastupili su brojni izvođači, a između ostalih i naša Franka Batelić te Marko Tolja koji se po broju bodova plasirao na visoko treće mjesto!

igor delač i franka

Nastupila su 21 pjevačka imena. Među njima su bili Zdenka Kovačiček, Alen Vitasović, Antonela Doko, Bobo i Saša Antić, Emina Arapović, Franka Batelić, Luce, Nina Kraljić, Tibor i mnogi drugi, a pobjedio je Damir Kedžo s pjesmom ‘Srce mi umire za njom’. Po ukupnom broju bodova, na 2. mjestu je Mia Dimšić s pjesmom ‘Ovaj grad’, a slijedi je Marko Tolja s kantautorskom pjesmom ‘Sve što nisam ja’.

Kraj zagrebačkog festivala bio je posebno emotivan jer je bio posvećen Oliveru Dragojeviću čije su izvedbe obilježile Zagrebački festival s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina. ‘Izgubili smo jednog od najvećih glazbenika. Njegove pjesme postale su najveći klasici’, rekao je voditelj Ivan Vukušić.

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: franka batelić, marko tolja, nagrade, oliver dragojević, zagrebački festival,