Kakva pjesma! Kakve emocije! Kakav tekst! Marko Tolja oduševio i raznježio obožavatelje

''U ovoj priči satkan je sav moj svijet'' - napisao je Marko na svojem Instagram profilu predstavivši novu pjesmu koju je posvetio trudnoj supruzi.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 18.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

„Sve što nisam ja“ nova je pjesma Marka Tolje, našeg Riječanina, koju je posvetio svojoj supruzi Ani, s kojom se vjenčao u srpnju prošle godine u Istri. Nakon velikog uspjeha kantautorske pjesme „Tišina“; ovo je druga pjesma za Zagrebački festival kojoj Marko potpisuje i glazbu i stihove, a već prema prvim reakcijama naslućuje se kako dugo neće silaziti s radijskih top ljestvica.

Osim pjesme, snimljen je i spot na lokacijama u čak četiri grada jer – ljubav spaja nespojivo, uvjerit ćete i sami kad poslušate pjesmu.

Marko je pjesmu predstavio na svojem Instagram profilu uz iznimno lijep, ali i emotivan tekst o ljubavi i supruzi. Skidamo kapu! Sigurni smo da nećete ostati ravnodušni na ovako nešto…

U ovoj priči satkan je sav moj svijet! 
Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi ali isto tako su razlike ono što čini život. “Sve što nisam ja” priča upravo o tome: kada sam down – ti me dižeš, kada mislim da je sve propalo – ti si mi podrška, kada me ludilo života odnese u krivom smjeru – ti si tu da me vratiš u naš mali svijet. Nema tu puno filozofije – ova pjesma je oda životnim partnerima i zahvala za sve što se prolazilo skupa i što će se tek proći.
Nadam se da ćete i vi pronaći vašu priču u jednoj od najintimnijih pjesama koju sam ikada napisao. 

View this post on Instagram

U ovoj priči satkan je sav moj svijet! Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi ali isto tako su razlike ono što čini život. “Sve što nisam ja” priča upravo o tome: kada sam down – ti me dižeš, kada mislim da je sve propalo – ti si mi podrška, kada me ludilo života odnese u krivom smjeru – ti si tu da me vratiš u naš mali svijet. Nema tu puno filozofije – ova pjesma je oda životnim partnerima i zahvala za sve što se prolazilo skupa i što će se tek proći. Nadam se da ćete i vi pronaći vašu priču u jednoj od najintimnijih pjesama koju sam ikada napisao. Pišite mi vaše dojmove i priče! MT ❤️ Link@za spot u bio!!! #sveštonisamja @zagrebackifestival @lumiere_production_

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on

FOTO: Youtube (screenshot)

Tagovi: ''sve što nisam ja'', instagram, ljubav, marko tolja, pjesma,