‘Kao u snu’: Luka Modrić pozvao Tonija Cetinskog na svoje slavlje za najbliže

''Imati najboljeg na Svijetu za prijatelja je velika privilegija. Hvala ti dragi naš Luka što si me svojim pozivom svrstao među top 30 prijatelja'' - napisao je Toni.

  • Događanja
  • Objavljeno 28.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Naš veliki glazbenik i Istranin – Toni Cetinski jučer je slavio s Lukom Modrićem i njegovim najbližima.

Za početak, ne možemo izostaviti činjenicu kako je Toni Cetinski prije nekoliko dana dobio posebno priznanje Hit Recordsa zbog posebnog odnosa koji njeguje prema mladim pjevačima.

Riječ je, zapravo, o zahvalnici za za nesebičnost u radu sa mladim izvođačima, vjernost i podršku. Ova mi zahvala znači više od bilo koje dijamantne ploče – napisao je Cetinski na svojem Instagram profilu.

Kakav završetak godine, zar ne Toni?!

Kada je riječ o slavlju, Toni je uz fotografiju na Instagramu napisao – Imati najboljeg na Svijetu za prijatelja je velika privilegija. Hvala ti dragi naš Luka što si me svojim pozivom svrstao među top 30 prijatelja koje si pozvao na svoje slavlje sa najbližima. What is next step?!

Kakva godina! Kakve ljudine imamo u vlastitoj državi i okolini, neizmjerno smo ponosni na sve postignuto ove godine. Kako je i sam Toni napisao na Instagramu – Neka nam nova godina bude upola kao ova i biti će 👍🏻 kao u najljepšem snu!

 

Tagovi: luka modrić, nagrada, toni cetinski,