Kedžu ćemo gledati u riječkom HNK?!

''Prehlađen, ali neumoran, samo želim da sve ovo traje i traje''

  • Lifestyle
  • Objavljeno 02.02.2019
  • Piše: Antonela Verković

Ne može ni sam Kedžo, kako je napisao na Instagramu, opisati kakav je tjedan iza njega… Uspjehe ne prestaje nizati, od emotivne, prekrasne i snažne pjesme ”Srce mi umire za njom” koja je poharala srca publike diljem Hrvatske, ali i šire pa sve do pobjede na Zagrebačkom festivalu… A sada je u novom projektu!

I to kakvom!

Našem, riječkom, kazališnom!

Ne mogu vam opisati kakav je tjedan iza mene, kad razmisljam kao da je sve trajalo mjesec dana …spot koji je pregledan preko 210 000 puta, probe , nastup i pobjeda na Zagrebačkom festivalu, probe za mjuziklu “Sunset Boulevard” u HNK Rijeka, prehlađen ali neumoran, samo želim da sve ovo traje i traje. Sretan sam ljudi i uskoro ću s vama podijeliti još jako lijepih stvari… – napisao je Kedžo na svojem Instagram profilu.

O MJUZIKLU

Mjuzikl! I to ne bilo koji, nego jedan od najpoznatijih mjuzikla u opusu slavnog skladatelja Andrewa Lloyda Webbera: „Sunset Boulevard” odnosno „Bulevar sumraka”, nastao prema nezaboravnom filmu legendarnog Billyja Wildera. Od nastanka 1991. godine i prve izvedbe na londonskom West Endu 1993. godine, ovaj mjuzikl o najpoznatijem bulevaru u Holywoodu stekao je svoju neupitnu popularnost na Broadwayu i West Endu, u kraljevstvima muzičkog kazališta. U originalnoj londonskoj, ali i kasnijoj njujorškoj produkciji, glavnu ulogu Norme Desmond igrala je slavna holivudska glumica Glenn Close. Riječka produkcija u svim segmentima oslonit će se na vlastite umjetničke snage, glumce i pjevače, zbor, balet, ali i orkestar, dirigenta i koreografkinju. Pripremamo raskošan, glamurozan, nostalgičan i nezaboravan glazbeno-kazališno-plesni show! – napisali su na službenoj stranici HNK Ivana pl. Zajca Rijeka.

FOTO: Youtube screenshot

 

Tagovi: HNK Ivana pl. Zajca, Kedžo, srce mi umire za njom, sunset boulevard,