Koncert Željka Bebeka u Rijeci odgođen!

Ipak ništa od ''Onog nečeg našeg''... :(

  • Lifestyle
  • Objavljeno 13.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Brojni zainteresirani obožavatelji odbrojavali su dane do koncerta Željka Bebeka u sklopu njegove turneje ”Ono nešto naše”.

Planiran je spektakl, koncert se trebao održati u Dvorani mladosti još krajem studenog, ulaznice su prije toga već dulje vrijeme bile u pretprodaji, ali onda je svega par dana prije planiranog koncerta stigla tužna obavijest za sve Bebekove obožavatelje. Koncert je bio odgođen za drugi termin.

Obožavatelji su se bez obzira na to i dalje veselili i nabavili karte, uzbuđeno iščekujući dan kad će s Bebekom zapjevati ”Ono nešto naše”, ali ipak, ništa od toga…

Naime, stigla je obavijest iz Dallas Recordsa da koncerta Željka Bebeka u Rijeci ipak uopće neće biti.

“Zbog nemogućnosti dobivanja adekvatnog termina za koncert Željka Bebeka u riječkoj Dvorani mladosti, prvotno najavljenog za 24. studenog, koncert se otkazuje.

Za sve one koji su već kupili ulaznicu za koncert u Rijeci, povrat novca moguće je ostvariti od petka, 14. prosinca na Ticketshop.hr  i prodajnim mjestima Ticketshopa, gdje je ulaznica kupljena.

Povrat je moguć do ponedjeljka, 14. siječnja 2019. godine”, navodi se u kratkom priopćenju Dallas Recordsa, što prenosi portal Fiuman.

FOTO: Youtube (screenshot)

Tagovi: dallas records, koncert, željko bebek,