Konferencija Digitalna infrastruktura za zelene i energetski učinkovite gradove i županije

Na konferenciji će se predstaviti već dokazano uspješno implementirana digitalna rješenja koja uključuju upravljanje javnom rasvjetom, upravljanje troškovima, računanje solarnih potencijala, kao i niz ostalih tema, uključujući EU fondove, vezane uz daljnju digitalizaciju gradova, općina, i s njima povezanih institucija

U srijedu, 7. prosinca 2022. od 10 do 14 sati u Hotelu Jadran (Šetalište XIII divizije 46, Rijeka), održat će se konferencija Digitalna infrastruktura za zelene i energetski učinkovite gradove i županije.

Na konferenciji će se predstaviti već dokazano uspješno implementirana digitalna rješenja koja uključuju upravljanje javnom rasvjetom, upravljanje troškovima, računanje solarnih potencijala, kao i niz ostalih tema, uključujući EU fondove, vezane uz daljnju digitalizaciju gradova, općina, i s njima povezanih institucija. Konferencija je usmjerena prema jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, razvojnim agencijama te komunalnim poduzećima.

Predavanja će održati stručnjaci iz tvrtke GDi te uvaženi predstavnici iz Primorsko-goranske županije, Grada Zagreba, VIO Žrnovnice i drugih te panel za koji su dosad potvrđeni idući govornici:
• Vojko Braut, zamjenik župana Primorsko-goranske županije
• Jurica Kovač, Aqua Libera
• dr.sc. Darko Šiško, dipl.ing.geod., pomoćnik pročelnika za strategijske informacije i istraživanja pri Gradskom uredu za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, Grad Zagreb
• Igor Uremović, direktor VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o.

Registracija sudionika počinje u 9:30 sati, a sama konferencija će, uz uključenu pauzu za kavu, trajati od 10 do 14 sati. Nakon završetka službenog dijela slijedi zajednički ručak i druženje. Svi detalji o konferenciji nalaze se na stranici koja će biti redovito ažurirana novim informacijama.

Sudjelovanje na događanju besplatno je za sve sudionike, no broj sudionika na fizičkom eventu je ograničen. Za registraciju je stoga potrebno čim prije ispuniti obrazac za prijavu. Za sve zainteresirane koji neće dobiti priliku pridružiti se konferenciji uživo, bit će osiguran streaming.

Događanje organizira tvrtka GDi, koja posluje već više od 30 godina i ima urede u 15 zemalja diljem Europe i svijeta. GDi ima dugogodišnje uskustvo u primjeni digitalnih aplikacija i alata u javnom sektoru

Tagovi: Digitalna infrastruktura, energetska učinkovitost, konferencija,