Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

PK d.o.o. zapošljava na pozicijama: mehaničar (m/ž), bravar (m/ž), zavarivač (m/ž), lakirer (m/ž), poslovođa servisa (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, a prijave su otvorene do 29.7. Poslodavac nudi mogućnost dugoročnog zaposlenja, stabilna primanja uz dodatni sustav stimulacije, topli obrok organiziran u prostorijama tvrtke, naknadu prijevoza i rad s profesionalim alatom. Aplicirajte.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Krku. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se najkasnije do 30.7.

Izvan kruga d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 31.8. Posao obuhvaća izvođenje svih vrsti vodoinstalaterskih radova. Očekuje se samostalnost u radu te poznavanje materijala i alata. Uvjet je vozačka dozvola za B kategoriju vozila i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Namještaj Mima d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Kastavu. Rok prijave je 30.7. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Detalje provjerite putem linka.

P.F. Consulting j.d.o.o. zapošljava administrativnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 30.7. Posao podrazumijeva savjetovanje postojećih klijenata i asistiranje postojećim klijentima s administrativnim poslovima, kontaktiranje stranih institucija u svrhu administrativnih poslova, genealoško istraživanje, komunikaciju s postojećim klijentima na engleskom jeziku. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja, rad u dinamičnom i mladom timu te međunarodnoj okolini. Provjerite više putem linka.

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort zapošljava na pozicijama banjin (m/ž), nadzornik na bazenima (m/ž), fizioterapeut (m/ž), kozmetičar (m/ž), wellness terapeut/ maser (m/ž), noćni recepcionar (m/ž), recepcionar (m/ž), slastičar (m/ž), pizza majstor (m/ž) i slično. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a rok prijave 31.8. Prijavite se.

Braća d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) za rad u Rijeci. Rok prijave je 29.7. Posao podrazumijeva prodaju pekarsnih proizvoda. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Obrt za obradu metala Kamik zapošljava rukovatelja tehničkim sredstvima (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.7. Posao podrazumijeva upravljanje sa tehničkim sredstvima lučke mehanizacije. Potreban je položen stručni ispit, srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Više na linku.

Star Rig LUX d.o.o. traži montera suhe gradnje (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 2.8. Uvjeti su odgovornost prema poslu, točnost i preciznost, odgovarajuća brzina prilikom izvođenja radova. Potrebna je urednost u svakom smislu, poštivanje tuđe imovine, a poželjna je i vozačka dozvola. Provjerite detalje putem linka.

Jolly Auto Line d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 8.8. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te predan i potpun poslovni angažman i poduzetnički duh. Poslodavac nudi rad u atraktivnim uvjetima, kontinuirana školovanja i usavršavanja. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,