Koronakriza nije ni vas zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Hotel Tamaris zapošljava pomoćnog konobara – šankera (m/ž) i spremačicu/ čistačicu (m/ž). Mjesto rada je Baška na Krku, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poželjno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava grupni smještaj i prehranu. Aplicirajte.

Protech Automation d.o.o. traži inženjera za automatizaciju (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.4. Obvezno je poznavanje engleskog jezika, posjedovanje volje za stalnim učenjem i usavršavanjem, poznavanje programiranja PLC i SCADA. Posao obuhvaća projektiranje i puštanje u pogon kontrolnih sistema industrijske automatizacije. Prijavite se.

Kalmar poslovne usluge d.o.o. zapošljavaju pedikera (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene najkasnije do 19.4. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje ovdje.

Satus grupa Rijeka d.o.o. traži djelatnika za administrativne poslove u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 23.4. Posao obuhvaća obavljanje poslova finacijskog knjigovodstva te administrataivne poslove u manjem obliku. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Auro Domus traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž). Lokacije rada su Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce, Njivice, Malinska, Krk, Baška, Opatija, Mali Lošinj, Cres. Prijaviti se možete do 19.4. Uvjeti su osnovno poznavanje engleskog jezika i rada na računalu. Prijavite se ovdje.

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji serviser građevinskih strojeva i opreme (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, odnosno područje cijele Hrvatske. Prijave su otvorene do 23.4. Poslodavac pruža stalan i poudan radni odnos, stimulativna primanja, temeljitu obuku, mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja u mladom timu te mogućnost napredovanja. Osiguran je servisni auto, laptop i mobitel. Prijavite se.

Alu & Plast International d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 25.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, razvijena pisana i verbalna komunikacija, komunikativnost i organiziranost, osnovno znanje engleskog jezika, osnovno korištenje MS paketa i slično. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

H.E.V. j.d.o.o. traži prezentatora (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 8.5. Posao podrazumijeva anketiranje i prodaju putem prezentacija. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Rijeke. Aplicirati možete najkasnije do 16.4. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

KoSto poslovanje nekretninama d. o. o. traži spremača (m/ž) u Opatiji. Prijave su otvorene do 22.4. Posao obuhvaća održavanje i čišćenje zatvorenih i otvorenih prostora objekata te drugih poslova po dogovoru poslodavaca i radnika. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,