Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Metro zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 21.9. Poslodavac očekuje minimalno srednju stručnu spremu, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentacija prema kupcu, timski rad, kreativnost i urednost. Prijavite se.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika za metaloprerađivački sektor (m/ž) i prodajnog savjetnika za autoservisni sektor (m/ž). Lokacija rada obuhvaća područje Rijeke, Kvarnera i Istre, a prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost, spremnost na kontinuirano učenje, znanje rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Žal d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 20.9. Potrebna je minimalno osnovna škola te jednogodišnje iskustvo rada. Nudi se plaća do 12.000 kuna. Prijavite se ovdje.

Deltron d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni inženjer (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 25.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, a poželjno je iskustvo rada, izražene organizacijske vještine, kooperativnost i sklonost radu u timu. Potrebno je i aktivno korištenje engleskim jezikom u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava operatera u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Kvarner, a prijave su otvorene do 24.9. Poslodavac nudi motivirajuća primanja, mogućnost ostvarivanja bonusa te plaćeni prijevoz. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketinhu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Ancoris d.o.o. zapošljava na poziciji šivač/ djelatnik za šivanje muške odjeće – šilica (m/ž). Mjesto rada je Pasjak – Matulji, a prijave su otvorene do 28.9. Nudi se neto plaća od 5.000 kuna. Posao se sastoji od šivanja jakna i hlača, a potrebno je više osoba na poziciji. Aplicirajte.

Ørn Software traži novo pojačanje na poziciji Ruby on Rails developer (m/f) za područje Primorsko-goranske županije. Rok prijave je 21.9. Poslodavac nudi primanja do 20.000 kuna. Ključne su odgovornosti suradnja s talentiranim developerima i menadžmentom, kreiranje koda, razmatranje solucija na probleme, identificiranje bugova i pomoć održavanju koda. Prijavite se.

OLIVER HR d.o.o.zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 27.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Dentalna poliklinika za parodontologiju i dentalnu protetiku dr. Bukmir traži dentalnog asistenta (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 28.9. Potrebna je srednja stručna sprema i poznavanje talijanskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,