Kozlevac: Istra se dobro nosi s koronavirusom

U mjerama samoizolacije su 573 osobe, a na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, na Odjelu za infektologiju, su 24 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru

  • Lifestyle
  • Objavljeno 13.09.2021
  • Piše: Ivona Amidžić

Načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac ocijenio je u ponedjeljak da se Istra dobro nosi s koronavirusom.

“Situaciju i dalje držimo pod kontrolom, ona nije alarmantna. Tijekom vikenda imamo manje testiranja a samim time i broj novozaraženih je nešto manji, ali uostalom ovih dana ta brojka nije bila veća od 18. Znajući da u Istri još uvijek boravi veći broj turista, smatram da se dobro nosimo s virusom”, rekao je načelnik Kozlevac.

U Istri je u protekla 24 sata potvrđeno pet novozaraženih osoba koronavirusom, nakon što je ispitano 94 uzorka briseva na covid-19, izvijestili su u ponedjeljak iz istarskog Stožera Civilne zaštite. Oporavilo se deset osoba, dodali su.

U mjerama samoizolacije su 573 osobe, a na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, na Odjelu za infektologiju, su 24 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

(Hina)

foto: unspalsj

Tagovi: covid, koronavirus, oboljeli, zaraženi,