Krivotvorila prijateljičin potpis i naručivala mobitele

43-godišnjakinji su stizale opomene i prijedlozi za ovrhu zbog tog što 39-godišnjakinja nje podmirivala svojs dugovanja, a uz to je i krivotvorila potpis i na ime oštećene kupila nekoliko mobitela i igraću konzolu...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 11.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 39-godišnjakinja počinila sedam kaznenih djela krivotvorenje isprave i sedam kaznenih djela prijevara.

Naime, u rujnu 2016. godine 43-godišnjakinja je sklopila ugovor o pretplati i kupnji mobitela s jednim teleoperaterom te je mobitel dala 39-godišnjakinji, koja se obvezala podmirivati svoje troškove. Sredinom prošle godine, 43-godišnjakinji su počele stizati opomene i prijedlozi za ovrhu te je shvatila kako 39-godišnjakinja nije podmirivala svoja dugovanja, ali i da je u nekoliko navrata krivotvorila njen potpis i na ime oštećene pretplatila i kupila nekoliko mobitela i igraću konzolu.

Time je 43-godišnjakinju oštetila za više tisuća kuna te se protiv osumnjičene podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

FOTO: Pixabay

Tagovi: krivotvorenje isprave, mobitel, policija, prijevara,