‘Lesi’ se vraća kući! Botel Marina konačno se vratio u riječku luku

''Ovo je bilo jedno jako stresno putovanje, ali smo ga odradili'' - napisali su na svojem Facebook profilu.

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 21.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Botel »Marina« jučer se konačno vratio u riječku luku, na svoju, svim Riječanima poznatu poziciju – na Adamićev gat. Nekoliko dana brod je proveo u brodogradilištu »Viktor Lenac« na remontu, ili bolje rečeno uljepšavanju, a trebao se vratiti još u petak, 17. siječnja da bi bio domaćinom tradicionalnog »Bala krinolina«, no nepovoljne vremenske prilike onemogućile su njegovo tegljenje od Kostrene do Rijeke.

Kako su i na svojoj Facebook stranici u subotu poručili iz botela »Marina«,nažalost, zbog iznimno nepovoljnih i promjenjivih vremenskih uvjeta koji traju nekoliko dana, primorani, smo odgoditi najavljenu “Noć krinolina na brodu Marina”. U nastojanju da posjetiteljima osiguramo najbolje uvjete za siguran provod naš tim dao je sve od sebe da se redovni remont dovrši na vrijeme, ali usprkos činjenici, vremenske prilike jučer i danas nisu bile adekvatne za premještanje broda iz brodogradilišta do Adamićevog gata.
Povrat novca za kupljene ulaznice – donacije će se izvršavati od ponedjeljka, 21.01.2019. , na recepciji botela Marina.

Jučer je pak vrijeme bilo bolje, bura se smirila i Marina je uspješno uplovila natrag.

Hvala svima na lijepim riječima, razumijevanju i podršci ovih zadnjih dana.
Ovo je bilo jedno jako stresno putovanje, ali smo ga odradili.
Hvala svima koji su sudjelovali u ovom procesu, a najviše našoj cijeloj ‘’brodskoj obitelji’’ 😘 – dodali su na Facebooku. 

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: botel marina, brod, riječka luka,