Ljeto na Gradini ove će se godine održati jubilarni 15. put!

Trsatski kaštel otvorit će svoja vrata posjetiteljima koji željno iščekuju povratak na gledalište s najljepšim pogledom na grad!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 25.06.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

Riječanke i Riječani, kao i posjetitelji iz cijele regije, već znaju da se Trsatska gradina u najtoplijem godišnjem dobu pretvara u oazu dobre glazbe, smijeha i jedinstvenih umjetničkih izričaja, a ove će godine to ponosno učiniti jubilarni 15. put!

Iako nas je 2020. godina odvela u nekom neočekivanom smjeru, a neizvjesnost pratila na svakom koraku, Trsatski kaštel otvorit će svoja vrata posjetiteljima koji željno iščekuju povratak na gledalište s najljepšim pogledom na grad!

Kroz proteklih 14 godina program Ljeta na Gradini vjerno je pratila mnogobrojna publika, koja je s izvođačima stvarala jedinstven doživljaj ljetnih večeri. Ove će godine, iako u smanjenom obimu, jedna od najpoznatijih riječkih pozornica ugostiti 130 izvođača, a kroz 13 programa zadovoljni će biti ljubitelji dobrih komedija, vrhunske glazbe, plesa i što je najvažnije – dobre zabave.

Otvaranje ovogodišnjeg izdanja zakazano je za nedjelju 19. srpnja – uz tematsku manifestaciju Gradina Dance Art, a jedinstven umjetnički program, posebno prilagođen prostoru Nugentova parka, posjetitelje će uvesti  u ovogodišnje Ljeto.

Festival traje do 5. rujna, a što nas sve očekuje možete provjeriti u programu koji će biti objavljen kroz nekoliko dana. I ove će godine odisati svojim poznatim šarmom, uz obvezno pridržavanje svih mjera i preporuka koje propisuje Stožer civilne zaštite.

Tagovi: ljeto na gradini, trsat, trsatska gradina, trsatski kaštel,