Na sam Božić došlo je do masovne tučnjave i pucnjave

Policija slučaj još istražuje, nitko nije ozlijeđen, a oglasili su se i kafići koji djeluju na Rivi - gdje se pucnjava i dogodila.

  • Crna kronika
  • Objavljeno 27.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Više osoba fizički se sukobilo odmah poslije ponoći 25. prosinca, dakle na sam Božić. Policiji zasad nepoznata osoba upotrijebila je čak i vatreno oružje, no srećom ipak nitko u tom pravom metežu nije ozbiljnije ozlijeđen.

Sve je kulminiralo pucnjavom iz vatrenog oružja.

Zasad nema saznanja da je netko eventualno ozlijeđen, a zbog remećenja javnog reda i mira odmah su privedeni 40-godišnji hrvatski državljanin i 34-godišnji državljanin Srbije.

Policija je u potrazi za zasad nepoznatom osobom koja je potegla pištolj, javlja Novi list.

OGLASILI SE KAFIĆI

Dok policija još uvijek istražuje što se točno sve dogodilo, oglasili su se kafići i noćni klubovi Šprinter i Lilac koji djeluju na spomenutoj lokaciji na Rivi.

“Ispričavamo se zbog sinoćnjeg događaja ispred našeg lokala zbog kojega smo morali prekinuti zabavu i veselje. Osobe koje su sudjelovale u tom događaju nisu naši gosti i mi se ograđujemo od bilo kakve povezanosti sa sinoćnjim događajem ispred kafića. Smješteni smo u centru grada i ne možemo utjecati na događaje izvan našeg lokala. Svakog vikenda naši redari i osoblje brinu za Vašu sigurnost, pridržavamo se svih zakonskih obaveza što se tiče reguliranja maloljetnih osoba i konzumacije alkoholnih pića”, istaknuli su iz Šprintera – piše portal Fiuman.

“Vezano za noćašnji neugodan događaj na prostoru nedaleko od našeg lokala i terase ispričavamo se svim gostima i prolaznicima. Napominjemo da je do sukoba došlo izvan našeg prostora, točnije na terasi susjednog kafića i da na njega nismo mogli utjecati. Žao nam je da su građani i gosti bili uznemireni. Još se jednom ispričavamo na prekidu zabave ali je najvažnije da nije došlo do ozbiljnijih posljedica”, poručili su iz Lilaca, što je također prenio portal Fiuman.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: božić, kafići, Korzo, pucnjava, tuča,